Ο Αύγουστος ξεκινά στο Τζένη Καρέζη (στο δήμο Παύλου Μελά) με «Το Πάρκο των Θαυμάτων» για όλες τις ηλικίες




Ο Αύγουστος ξεκινά στο Τζένη Καρέζη με «Το Πάρκο των Θαυμάτων» για όλες τις ηλικίες 

Ο Αύγουστος ξεκινά στο Δήμο Παύλου Μελά με «Το Πάρκο των Θαυμάτων», μια ταινία κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2019, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, που θα προβληθεί στο θερινό σινεμά Τζένη Καρέζη από την Πέμπτη 1 έως την Τετάρτη 7 Αυγούστου και ώρα 21.00 με ελεύθερη είσοδο.
Συνδυάζει εξαιρετική αφήγηση, συναρπαστικούς χαρακτήρες και απίθανες σκηνές δράσης με υπέροχα CG animation.
Υπεύθυνος για τη μουσική της ταινίας είναι ο Στίβεν Πράις, κάτοχος βραβείου Όσκαρ.


Το Πάρκο των Θαυμάτων // Wonder Park (1/8 – 7/8)
Έτος: 2019
Είδος: Κινούμενα Σχέδια 
Παραγωγή: Αμερικάνικη
Διάρκεια: 85’
Γλώσσα: Αγγλικά (μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά) 
Σκηνοθεσία: Dylan Brown
Με τις φωνές των Γιώργου Λιανού, Πηνελόπης Σκαλκώτου, Τζίνης  Παπαδοπούλου, Θάνου Λέκκα, Γιάννη Στεφόπουλου, Άγγελου Λιάγκου, Φώτη Πετρίδη,  Άριελ Κωνσταντινίδη, Κωνσταντίνου Λάγκου, Μάρκου Σιώνη
Υπόθεση: Η Τζουν είναι ένα πανέξυπνο οκτάχρονο κορίτσι με κόκκινα μαλλιά που διψάει για περιπέτεια και κατασκευάζει με τη μητέρα της ένα λούνα παρκ-παιχνίδι, το οποίο στη φαντασία της ζωντανεύει σαν γιγάντιο θεματικό πάρκο. Όταν το αγαπημένο της πάρκο κινδυνεύσει, μόνο εκείνη μπορεί να σώσει τη δημιουργία της με τη βοήθεια της ασταμάτητης φαντασίας της και των πολύ ξεχωριστών φίλων της.
Πρωταγωνιστής του πάρκου ο σκαντζόχοιρος Στηβ (με τη φωνή του Γιώργου Λιανού) που είναι ο υπεύθυνος ασφαλείας του λούνα παρκ και με τις αστείες ατάκες του δίνει χαρά σε όλη την ταινία. Αγαπημένος όμως χαρακτήρας της Τζουν είναι ο Φιστίκης, μια εκπληκτικά δημιουργική μαϊμού που ευθύνεται για όλες τις καινοτομίες του λούνα παρκ. Αυτό που κανείς δεν ξέρει για εκείνον είναι ότι οι ιδέες τρυπώνουν στο μυαλό του κάθε φορά που η μαμά της Τζουν ψιθυρίζει τις ιδέες της κόρης της στο αυτί του λούτρινου παιχνιδιού. Τότε, ο Φιστίκης ζωγραφίζει τις ιδέες με τον μαρκαδόρο του και τους δίνει ζωή.
Όταν η μητέρα της Τζουν πρέπει να φύγει από το σπίτι και να νοσηλευτεί για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο, η μικρή πρωταγωνίστρια συννεφιάζει και αποφασίζει ότι η σκέψη και η φροντίδα του «Πάρκου των Θαυμάτων» είναι αβάσταχτη χωρίς τη μητέρα της. Τότε, όλοι οι ήρωες ενωμένοι (Φυστίκης, Στηβ, Μπούμερ, Γκας & Κούπερ) θα προσπαθήσουν να διώξουν τη θλίψη της αγαπημένης τους που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη του πάρκου και να δώσουν ξανά χαρά στη μικρή Τζουν!

Ευχαριστίες  για το Εισιτήριο … Αγάπης
Το Τμήμα Πολιτισμού, ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Άκης Αράπογλου υπενθυμίζουν ότι όλες οι προβολές είναι με ελεύθερη είσοδο, και ευχαριστούν θερμά τους πολίτες που προσφέρουν το δικό τους … εισιτήριο αγάπης, στηρίζοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά.
Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι πολύτιμη κάθε προσφορά, κυρίως όμως τα παρακάτω είδη:
ελαιόλαδο και σπορέλαια, δημητριακά πρωινού για τα παιδιά, μέλι κτλ, είδη ατομικής φροντίδας (σαπούνια, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, πάνες για μωρά και ενήλικες), είδη καθαριότητας (χλωρίνες, υγρά γενικού καθαρισμού, υγρό για τζάμια, απορρυπαντικά πλυντηρίου και για πλύσιμο στο χέρι, χαρτί υγείας και χαρτομάντηλα, υγρά πιάτων κτλ.)

Πρόγραμμα Προβολών
ΙΟΥΛΙΟΣ (Ώρα προβολής 21.30)
Μέχρι και την Τετάρτη 31/7 “Κολύμπα ή αλλιώς βυθίσου / Le grand bain”
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ (Ώρα προβολής 21.00)
1/8 – 7/8 “Το Πάρκο των Θαυμάτων / Wonder Park”
8/8 – 14/8 “Το Πράσινο Βιβλίο / Green Book”
15/8 – 21/8 “Corgi: Το Σκυλάκι της Βασίλισσας /  The Queens Corgi
22/8 – 28/8 “Η Ευνοούμενη / The Favorite
29/8 – 4/9 “Οι Βράχοι της Ελευθερίας /  Cliffs of Freedom”

Πληροφορίες για το Σινεμά ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ
Ο θερινός κινηματογράφος ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ βρίσκεται στις οδούς Μαυρομιχάλη και Φιλίππου, στο Πάρκο του σινέ Tzένη Καρέζη στην Πολίχνη, σε μια μαγευτική τοποθεσία, κυκλωμένο από ένα υπέροχο κομμάτι πρασίνου, όπου το γιασεμί και το αγιόκλημα αναβλύζουν νοσταλγία άλλων εποχών.
Από το κέντρο ο χώρος προσεγγίζεται κυρίως μέσω της οδού Λαγκαδά. Στο ύψος του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, στην είσοδο του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας, επιλέγετε την οδό Δαβάκη προς Πολίχνη, στο “τρίγωνο” της Πολίχνης συνεχίζετε δεξιά στην οδό Ελπίδος και στη δια σταύρωση με Φιλίππου (Πνευματικό Κέντρο Πολίχνης) στρίβετε αριστερά και στο ύψος της Μαυρομιχάλη, δεξιά βρίσκεται το πάρκο με το θερινό κινηματογράφο.
Από την περιφερειακή προσεγγίζεται μέσω του κόμβου Νοσοκομείων Παπαγεωργίου – 424 την είσοδο της Πολίχνης και ακολουθώντας την οδό Αγνώστου Στρατιώτη, στο
ύψος του πρώην Δημαρχείου Πολίχνης, στη διασταύρωση με την Αγίου Παντελεήμονος, στρίβετε αριστερά και αμέσως μετά δεξιά στην οδό Θ. Καρυπίδη που
οδηγεί στο πάρκο του θερινού σινεμά.
Το θερινό σινεμά είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ.
Η πρόσβαση είναι εύκολη και με τις αστικές συγκοινωνίες του ΟΑΣΘ, δρομολόγια
Νο 35 Μετέωρα, στάση Πευκάκια
Νο 29 Πολίχνη, στάση πάρκο Κρύας Βρύσης
Νο 1 ΚΤΕΛ, στάση πάρκο Κρύας Βρύσης
Ο Κινηματογράφος διαθέτει χώρο για δωρεάν στάθμευση.
Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη & Φιλίππου, Πολίχνη (δίπλα στο Πάρκο Κρύας Βρύσης)
Πληροφορίες: 2313 643-963, 2313 302833









Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!