Ορκίστηκε χθες η νέα Δημοτική Αρχή στην ΚαλαμαριάΟρκίστηκε χθες η νέα Δημοτική Αρχή στην Καλαμαριά

Μέσα σε ένα ενθουσιώδες κλίμα,  ορκίστηκε χθες το απόγευμα η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Καλαμαριάς, με προεξάρχοντα τον νέο Δήμαρχο Γιάννη Δαρδαμανέλη, παρουσία βουλευτών, πολιτευτών, εκπροσώπων φορέων αλλά και πλήθους δημοτών της Καλαμαριάς.
 Την τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής  που έλαβε χώρα στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη», ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνος.

Εμφανώς συγκινημένος ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης αλλά και η Δημοτική του ομάδα, που κατάφεραν μία ιστορική νίκη στις εκλογές, έδωσαν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, την υπόσχεση να αγωνιστούν όλοι μαζί για το καλό του Δήμου και των πολιτών του.
Στην ομιλία του δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα ήρθαμε όλοι για να αρχίσουμε την προσπάθεια για την οποία μιλούσαμε τόσο καιρό, μια προσπάθεια χωρίς διχασμούς, χωρίς νικητές και ηττημένους, χωρίς κόκκινους και πράσινους, χωρίς Φοινικιώτες και Κρηνιώτες, να εργαστούμε για να δούμε μια Καλαμαριά, όπως την ονειρευόμαστε. Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε μαζί με όποιον επιλέξει να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα που ψήφισαν οι δημότες Καλαμαριάς. Αυτό αποτελεί πρόκληση για όλους μας, απαιτεί διοίκηση με διαβούλευση και αντιπολίτευση, με προτάσεις και υπευθυνότητα. Αυτό ορκιστήκαμε ότι θα πράξουμε».Ο Γιάννης  Δαρδαμανέλης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει  τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Μπακογλίδη για την συνεργασία και πρόσθεσε ότι:
«από τα πρώτα έργα που θα δείτε να υλοποιούνται είναι το έργο των ασφαλτοστρώσεων, η επίλυση του προβλήματος μετακίνησης μαθητών, η σταδιακή βελτίωση της καθαριότητας. Θα ακολουθήσουν λύσεις στο πρόβλημα των βρεφονηπιακών σταθμών, τη σχολική στέγη, τη προσβασιμότητα των εμποδιζόμενων ατόμων και το θέμα των αδέσποτων ζώων».

Στην τελετή παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης και Δημήτρης Κούβελας, η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, η εκπρόσωπος του γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γεώργιος Τσαμασλής, ο πρώην νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, η πολιτεύτρια Βίκυ Νάκου και πολλοί άλλοι.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!