Πρώτη εναρκτήρια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων


    

Με την πρώτη, εναρκτήρια, συνεδρίασή της ξεκίνησε τις εργασίες της η Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, σήμερα, Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019, το μεσημέρι.

     Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας έθεσε το οργανωτικό πλαίσιο των εργασιών της Επιτροπής. Ανάμεσα στα άλλα, ανέφερε ότι θα κληθούν άμεσα οι Υπουργοί Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στην Επιτροπή για να ενημερώσουν τα μέλη της για θέματα της καθ' ύλην αρμοδιότητάς τους. Κάτι που είναι απαραίτητο, όπως τόνισε, στην παρούσα συγκυρία, με την ένταση που παρατηρείται στην περιοχή μας.

     Στην Επιτροπή παρέστησαν και έθεσαν τις επισημάνσεις και τις προτάσεις τους για την πιο ουσιαστική λειτουργία της Επιτροπής, με την σειρά που πήραν τον λόγο, οι βουλευτές Μαριέττα Γιαννάκου, Γιώργος Κατρούγκαλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Θανάσης Παφίλης, Ντόρα Μπακογιάννη, Δημήτρης Βίτσας, Θανάσης Δαβάκης, Θεόδωρος Δρίτσας, Στέφανος Γκίκας, Σία Αναγνωστοπούλου, Μακάριος Λαζαρίδης, Κώστας Χύτας, Ευρυπίδης Στυλιανίδης, Κώστας Μπογδάνος και Θεοδώρα Τζάκρη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!