Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: Αλκίνοος Ιωαννίδης SOLO


Αλκίνοος Ιωαννίδης
SOLO

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, 21.00

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους. Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει με μια κιθάρα ή ένα λαούτο και μοιράζεται αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας.

Το πρόγραμμα αυτό έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα και θα έχουμε την ευχαρίστηση να το απολαύσουμε στη σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, στις 21.00. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, την μαγεία της συνύπαρξης και την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Συντελεστές
Αλκίνοος Ιωαννίδης: κλασική και ακουστική κιθάρα, λαούτο, φωνή
Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας: Ηχοληψία
Κωνσταντίνος Μαργκάς: Φωτισμός

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ώρα έναρξης: 21.00
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 20.00

Τιμή εισιτηρίου
:
12€ (προπώληση), 15€ (ταμείο)

Σημεία Προπώλησης:
-
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (Δευτέρα - Παρασκευή, 10:00 - 14:00)
- Ταμεία Κ.Θ.Β.Ε. (Πλατεία Αριστοτέλους, Βασιλικό Θέατρο)
- Σάρωθρον (Κατούνη 17, Λαδάδικα)
- Στα καταστήματα
Seven Spots και WIND
- Ηλεκτρονικά στο
viva.gr και στους συνεργάτες του


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!