Σάββας Αναστασιάδης: Με 100 Αστυνομικούς ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Σάββας Αναστασιάδης: Με 100  Αστυνομικούς ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης


Δήλωση του βουλευτή ΝΔ  β΄ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη  με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη  για  ενίσχυση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης (ΓΑΔΘ) ,  με  τη  μετακίνηση 100 Αστυνομικών από Αθήνα. 

«Θεωρώ πολύ  θετική εξέλιξη για την ασφάλεια των πολιτών  του Νομού Θεσσαλονίκης,  την πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη  να ενισχυθούν οι πολύπαθες Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης με 100 Αστυνομικούς με τις συμπληρωματικές μεταθέσεις του τρέχοντος έτους 2019.

Από την πλευρά μου αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση, καθώς πιστεύω  ότι βοήθησε στην απόφαση αυτή του κ. Χρυσοχοϊδη και η δική μου παρέμβαση-ενημέρωση στη συνάντηση που είχαμε πριν από μια εβδομάδα, και το υπόμνημα που του παρέδωσα, στο οποίο γινόταν αναλυτική αναφορά  για τα προβλήματα αστυνόμευσης, τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικές υποδομές στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Πέρα από το ότι του είχα προτείνει  να αυξήσει τον αριθμό μετακίνησης αστυνομικών από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να παρέχεται, καλύτερη αστυνόμευση σε κάθε γειτονιά του Νομού, κάτι που έγινε ήδη, αναμένω και την ενίσχυση και την αναβάθμιση των  αστυνομικών σταθμών και τμημάτων της Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, που του είχα ζητήσει επίσης ».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!