Γραμμή Ζωής - Βρέθηκε η 23χρονη που είχε εξαφανισθεί απο τον Εύοσμο5-9-2019 
Απο ην Γραμμή Ζωής ανακοινώθηκε οτι απο της 17 Αυγούστου εξαφανίστηκε η 23χρονη Βασίλεβα  Άννα Μαρία απο τον Εύοσμο. Την ημέρα εκείνη η Άννα Μαρία φορούσε τζιν παντελόνι, λευκή κοντομάνικη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια και σακίδιο μπλέ.  Όπως αναφέρει η ανακοίνωση είχε μαζί της ένα μικρόσωμο μπεζ - λευκό σκυλάκι και η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.


7-9-2019 ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η περιπέτεια της κας Άννας Μαρίας Βασίλεβα έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Βασίλεβα, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η 23χρονη χάθηκε την 17/08/2019, από το σπίτι της στην περιοχή του Ευόσμου, Θεσσαλονίκης.

Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό  συναγερμό SILVER ALERT, το βράδυ της 05/09/2019, για την κινητοποίηση όλων με στόχο  την ανεύρεσή της.

Η υπηρεσία Silver Alert, το μεσημέρι της 06/09/2019, λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση του κοινωνικού συναγερμού, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή της. Η αναζητούμενη, εντοπίστηκε από εθελοντή αναζήτησης, περιπλανώμενη στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Η κα Βασίλεβα είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά της!

Η υπηρεσία Silver Alert  με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

Η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.
Η υπηρεσία Silver Alert στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει από το 2009 και όπως έχει αποδείξει έμπρακτα διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!