Συνελήφθησαν (3) άτομα που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών


Συνελήφθησαν (3) άτομα που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Στη σύλληψη τριών ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 57, 54 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, που διενεργεί την προανάκριση, για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και εγκληματική οργάνωση.
Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (06-09-2019) σε αγροτική περιοχή του Δήμου Βόλβης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης εντόπισαν δύο οχήματα, το πρώτο με οδηγό τον 54χρονο και συνοδηγό τον 57χρονο και το δεύτερο με οδηγό τον 45χρονο, το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός προκειμένου να ενημερώνει τους προαναφερόμενους για τυχόν παρουσία αστυνομικών κατά την πορεία τους.
Σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά τεσσάρων (4) αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη διαμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους χρηματικό ποσό, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!