Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επισκέφθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης


Συνάντηση του Σάββα Αναστασιάδη με τον Πρωθυπουργό

Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επισκέφθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού, βουλευτής Β΄  Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης και συζήτησαν θέματα  και προβλήματα που απασχολούν τον Απόδημο Ελληνισμό και τον προγραμματισμό των εργασιών της Επιτροπής.

 Τα θέματα παιδείας, η διατήρησης και εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας, η  ψήφος των αποδήμων και η δυνατότητά  τους να ασκούν τα εκλογικά τους δικαιώματα από τον τόπο παραμονής τους, το θέμα της καθιέρωσης παγκόσμιας ημέρας Ελληνικής γλώσσας, οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα διακόσια χρόνια από την επανάσταση του 1821, καθώς και η ενεργοποίηση της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού και των Οργανώσεων των Αποδήμων,  ήταν μερικά από τα θέματα της συνάντησης. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!