Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ωραιοκάστρου: Καλή σχολική χρονιά


Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, θα θέλαμε  να ευχηθούμε  σε όλους τους μαθητές του Δήμου Ωραιοκάστρου καλή αρχή και καλή πρόοδο, στους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ευχόμαστε καλή δύναμη και μια δημιουργική χρονιά με όραμα.
Οι γονείς και οι σύλλογοι γονέων, από την πλευρά τους, ας σταθούν δίπλα στους εκπαιδευτικούς, ας συνεργαστούν στενά με το σχολείο έχοντας ως κοινό στόχο το καλό των παιδιών μας, την δημιουργία ενός σχολείου που να αγαπούν και να σέβονται τα παιδιά μας και να εμπιστευόμαστε ως γονείς.
Από την δική μας μεριά, ως Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων θα διεκδικήσουμε μέσα από το θεσμικό μας ρόλο, ένα καλύτερο σχολείο για τα παιδιά μας. Τα προβλήματα σχολικής στέγης, συντήρησης κτηρίων, ασφάλειας μαθητών είναι σημαντικά και πολλά και ευελπιστούμε σε συνεργασία με τον Δήμο, την  Επιτροπή Παιδείας και τις Σχολικές Επιτροπές για την  όσο το δυνατό καλύτερη και γρήγορη επίλυσή τους.
Καλή σχολική χρονιά.

Με εκτίμηση εκ μέρους του ΔΣ     

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικόλαος Γ. Νταμπαλής                                                          Στέλλα Χατζημιχαήλ



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!