Γνωρίζοντας την χλωρίδα και την πανίδα του Ορεινού Ογκου του δήμου Ωραιοκάστρου. Η πολυ ενδιαφέρουσα εκδήλωση του συλλόγου γυναικών "Η Αρίστη"



Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθες το απόγευμα, οσοι παρευρέθηκαν στην αίθουσα του Παύλος Μελας στο Παλαιόκαστρο με θεμα την "Χλωρίδα και την πανίδα στον Ορεινό Όγκο του δήμου Ωραιοκάστρου" .
Στην εκδήλωση προσκεκλημενοι ήταν οι κκ Σωτήρης Τσιούρης, ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ, ο κ Νίκος Φωτιάδης, πολιτης του δημου, φυσιολάτρης και ο κ Γιάννης Τσακίρης, πρόεδρος του Περιβαλλοντικου - Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκαστρου.
Ο κ Τσιούρης αναφέρθηκε ατην αξία της βιοποικιλότητας του ορεινου ογκου, ο κ Φωτιαδης μεσα απο φωτογραφίες και βιντεο παρουσίασε ένα μερος του υλικού που έχει συγκεντρώσει τα τελευταια χρονια απο τις συχνές εξορμήσεις του στο βουνό του Ωραιοκάστρου. Τελος, ο κ Τσακίρης αναφέρθηκε στα διάφορα περιβαλλοντικα προβλήματα του δημου, εστιάζοντας κυρίως στο πρόβλημα των λατομείων.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε απο τον Σύλλογο Γυναικών "Η Αρίστη" και στο ξεκινημα της εκδήλωσης χαιρετησε η πρόεδρος κ Αννα Ραφαηλίδου.
Συντονίστρια της εκδήλωσης  ήταν η Μαρίνα Γεωργιάδου, απο το oraiokastro24.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!