Ευαγγελία Δρόσου: Είναι τεράστια η ευθύνη που μου ανατέθηκε και υπόσχομαι ότι θα την τιμήσω στο ακέραιο.

Επίσημη ανάληψη σήμερα των καθηκόντων μου ως προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου. 

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου προς τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου, όπως βεβαίως θα ήθελα να απευθύνω τις θερμότερες ευχαριστίες μου και προς τους συναδέλφους μου τόσο από τη διοικούσα δημοτική παράταξη όσο και από το σύνολο των αντιπολιτευόμενων συνδυασμών που εκπροσωπούνται στο νέο δημοτικό συμβούλιο. 

Από την τιμητική θέση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου, θα ήθελα να επισημάνω ότι, για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον η κοινωνία και ο δήμος μας, απαιτούνται κατά την άποψή μου ενότητα, σύμπνοια, αλληλεγγύη και συνεργασία. 

Αυτές τις αρχές τις θεωρώ δεδομένες από μέρους όλων των μελών του δημοτικού συμβουλίου, διότι οι αιρετοί όλων των παρατάξεων έχουμε εκλεγεί με κοινό στόχο την προσφορά προς τους συμπολίτες μας. 

Ο θεσμός του δημοτικού συμβουλίου αποτελεί το λίκνο της δημοκρατίας και για αυτό η λειτουργία του επιβάλλεται να είναι υποδειγματική! 

Είναι τεράστια η ευθύνη που μου ανατέθηκε και υπόσχομαι ότι θα την τιμήσω στο ακέραιο. 

Εύχομαι ολόψυχα υγεία, καλή και παραγωγική θητεία σε όλους. 

Ευαγγελία Δρόσου 
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!