Δήλωση υφ. εσωτερικών κ Θ. Καράογλου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


            ΔΗΛΩΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ)                  
κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Το Δημοτικό Σχολείο Ασβεστοχωρίου επισκέφθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου, όπου παρακολούθησε την τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Ο κ. Καράογλου ευχήθηκε σε μαθητές, δασκάλους και γονείς να έχουν μια παραγωγική σχολική χρονιά με χαμόγελο, δύναμη, υπομονή, όνειρα και φιλοδοξίες.
"Καλή σχολική χρονιά, γεμάτη χαμόγελα όπως τα σημερινά. Στους μαθητές εύχομαι να δείξουν
προσήλωση στο στόχο της μόρφωσης και να επιδιώξουν την αριστεία ώστε να εμβαθύνουν στη γνώση. Στους εκπαιδευτικούς να είναι άξιοι συνεπιβάτες των παιδιών στο ταξίδι που ξεκινούν για την καλλιέργεια της προσωπικότητας τους και στους γονείς να εμπιστευθούν τους δασκάλους ενόψει της νέας απαιτητικής σχολικής χρονιάς.
Στο σχολείο μπαίνουν οι βάσεις των αρχών και των αξιών που χαρακτηρίζουν κάθε ολοκληρωμένο πολίτη. Εύχομαι από καρδιάς γόνιμη, δημιουργική και αποδοτική σχολική χρονιά".




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!