Σάββας Αναστασιάδης: Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στη Θεσσαλονίκη με το σύνθημα «ανάπτυξη για όλους»Σάββας Αναστασιάδης: Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στη Θεσσαλονίκη με το σύνθημα «ανάπτυξη για όλους»


« ………. ο Πρωθυπουργός της Χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ  με το σύνθημα «ανάπτυξη για όλους». Αυτό σημαίνει ότι θα δοθεί έμφαση και προσοχή σε όλες τις κοινωνικές τάξεις και δεν θα υπάρχει μονόπλευρη ανάπτυξη. Ο κ. Μητσοτάκης, έρχεται να ξεδιπλώσει κυρίως το οικονομικό πρόγραμμα όπως αυτό προεκλογικά είχε αναφερθεί…..  Ένα πρόγραμμα που έχει στόχο απευθυνθεί σε κάθε Έλληνα και σε κάθε Ελληνίδα» είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε  σήμερα το πρωϊ στον Ραδιοφωνικό Σταθμό FLASH RADIO 99,4 fm  ο βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης,   συμπληρώνοντας,


« Ήδη πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη τρία έργα ξεμπλοκάρουν  που  θα δημιουργήσουν πολλές θέσεις εργασίας καλά αμειβόμενες .
Μιλάω για την επένδυση στο Ελληνικό, για την οποία ήδη υπογράφηκαν οι σχετικές ΚΥΑ, την επένδυση της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά και το ξεμπλοκάρισμα των επενδυτικών σχεδίων της Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική»

« Στη ΔΕΘ επίσης ο Πρωθυπουργός  θα αναφερθεί στη μείωση του φόρου στο 9% για εισοδήματα μέχρι 10.000 και για τις επενδύσεις από το 28% στο 24%.  Έμφαση θα δοθεί και στην ασφάλεια του πολίτη και βεβαίως στο σχέδιο το μεταρρυθμιστικό που έχει προγραμματίσει η κυβέρνηση για την ανόρθωση της μεσαίας τάξης και τη στήριξη των πολύ αδύναμων στρωμάτων που ήδη με τα μέτρα που ανέφερα άρχισε να υλοποιείται. Αυτό είναι το πλαίσιο, η εξειδίκευση θα γίνει από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό» σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Αναφορικά με το προσφυγικό- μεταναστευτικό  τόνισε:     

  « ..ξέρετε  έχει επικρατήσει ο κ. Ερντογάν να χρησιμοποιεί το μεταναστευτικό ως μοχλό πίεσης  και για τη Χώρα μας και για την Ευρώπη. Αυτή την περίοδο γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Ερντογάν βρίσκεται σε δύσκολη θέση  σε σχέση και με τις επιχειρήσεις που κάνει στη Συρία αλλά και με τα εσωτερικά του θέματα σχετικά με την οικονομία και την πολιτική κατάσταση  και κατά συνέπεια στρέφει το βλέμμα των πολιτών του προς τη Δύση  και εκτονώνει όλη αυτή την πίεση προς τη Χώρα μας και το Αιγαίο αφήνοντας αυξημένες ροές μεταναστών» προσθέτοντας,

 « Σχετικά με τη μεταφορά μεταναστών στην περιοχή μας, εμείς, οι βουλευτές  όπως  παλαιότερα έτσι και τώρα σε συνεννόηση με την τοπική αυτοδιοίκηση θα ζητήσουμε από την κυβέρνηση και  τον αρμόδιο Υπουργό να υπάρχει ισομερής κατανομή σε όλη την Ελλάδα.  Αυτό θα το επιδιώξουμε για να υπάρχει δικαιοσύνη ….»

Απαντώντας στην ερώτηση  της δημοσιογράφου  Μαρίας Βλάχου για το αν θα έχουμε σύντομα μετρό ή αν θα εγκαινιάσουμε πάλι μουσαμάδες  ανέφερε:

 « Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλής πολύ ψύχραιμα και συνετά ανέφερε ότι εμείς δεν πρόκειται να εγκαινιάσουμε μουσαμάδες . Αυτό νομίζω ότι είναι αστείο και δεν τιμά και την πολιτική»

Για το ΟΑΣΘ ο βουλευτής ΝΔ είπε: « Ήδη με τη νέα διοίκηση όπως γνωρίζετε τα λεωφορεία έχουν αυξηθεί περίπου κατά 100. Ο στόχος είναι να αυξηθούν ακόμη περισσότερο και για να έχουν συγκοινωνίες οι πολίτες της Θεσσαλονίκης …. Θα εφαρμοστεί ένα σχέδιο σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα( ΣΔΙΤ). Το σχέδιο αναδιάρθρωσης του ΟΑΣΘ θα το ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός το Σάββατο από τη ΔΕΘ.

 

https://www.youtube.com/watch?v=l59Q7C4QNuM&feature=youtu.beΤο avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!