Δημήτρης Δεμουρτζίδης: Ο κατήφορος δεν έχει τέλος για την αντιπολίτευση στο δήμο Παύλου Μελά


Δημήτρης Δεμουρτζίδης: Ο κατήφορος δεν έχει τέλος για την αντιπολίτευση στο δήμο Παύλου Μελά

Με αφορμή τη ματαίωση της ειδικής συνεδρίασης της 8ης Σεπτεμβρίου 2019 για την εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά, όπως και για την εκλογή μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης δηλώνει τα παρακάτω:

«Εδώ και αρκετούς μήνες η πόλη μας βιώνει μια πρωτόγνωρη εκλογική εμπειρία με δυσάρεστες προεκτάσεις και με τον πολιτικό πολιτισμό να έχει μεταναστεύσει.
Εμείς από τη μεριά μας, ως παράταξη, αλλά και ως Διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά, αγωνιστήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να διεξαχθεί ο προεκλογικός αγώνας στο πλαίσιο του σεβασμού και της πολιτικής ορθότητας, αν και δεν το καταφέραμε, παρά τις ειλικρινείς μας προσπάθειες για συνεννόηση και συνεργασία.
Τόσο καιρό επιλέξαμε να μην απαντάμε στις ανήθικες επιθέσεις που δεχόμασταν, γιατί πιστεύαμε ότι οι μόνοι χαμένοι θα ήταν η δημοκρατία και οι πολίτες του δήμου Παύλου Μελά. Άλλωστε, μια σοβαρή διοίκηση δεν έχει χρόνο να ασχολείται με τα τερτίπια του κάθε εκκολαπτόμενου δημάρχου. Αντίθετα, οφείλει να εργάζεται για το καλό του τόπου και όχι να καλύπτει την ματαιοδοξία της μέσω facebook. Αυτό το αφήνουμε σε αυτούς που απ’ ότι φαίνεται έχουν άπλετο χρόνο για την προσωπική τους προβολή. Εμείς όμως το δρόμο τον γνωρίζουμε καλά.
Στα ψεύδη τους απαντάμε με την αλήθεια.
Στην κουτοπονηριά μιλάμε με ήθος.
Στην έπαρσή τους αντιτάσσουμε τη σεμνότητα.
Στο προσωπικό συμφέρον και στις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι προτάσσουμε τη διαφάνεια και την προκοπή του τόπου μας.
Τους καταλαβαίνουμε και τους… συμπονούμε, γιατί ακόμα δεν μπορούν  να συνειδητοποιήσουν ότι ο κόσμος τους έστειλε ξανά στην αντιπολίτευση.
Στην αρχή ήταν τα γλαστράκια με τους βασιλικούς.
Ακολούθησαν τα σουβλάκια στο Καρατάσιου.
Στη συνέχεια ανακάλυψαν πλεκτάνες με σφραγίδες και κάλπες.
Μετά δεν άφησαν δικαστήριο για δικαστήριο.
Αυτή η μανία καταδίωξης όμως κάπου πρέπει να τελειώνει.

Αγαπητοί συμπολίτες.
Δυστυχώς η φαρσοκωμωδία συνεχίζεται
Τόσο καιρό είχαμε τους δημάρχους του… facebook.
Πλέον ανακαλύψαμε ότι υπάρχει και ο δήμαρχος του… μπουγατσατζίδικου!
Πολύ σωστά διαβάζετε. Η αντιπολίτευση αποφάσισε πώς είναι σημαντικότερο να πάει επιδεικτικά για καφεδάκι και μπουγάτσα από το να παραστεί στην πρώτη και σημαντικότερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σαμποτάροντας και σνομπάροντας την πολιτική διαδικασία και το ανώτερο δημοκρατικό όργανο του τόπου. Με αυτήν τους τη στάση όχι μόνο ξεφτιλίζουν τους θεσμούς, αλλά δεν τιμούν όσους τους επέλεξαν με την ψήφο τους για να τους εκπροσωπήσουν στο δημοτικό συμβούλιο.
Ως εδώ όμως με τον δονκιχωτισμό, την αλαζονεία και τους ψευτορεβανσισμούς.
Προφανώς και θεωρούν τον κυριακάτικο καφέ τους σημαντικότερο από το να έρθουν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην πόλη μας, καθώς οι περισσότεροι για να βρουν το δρόμο για την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου θέλουν GPS, αφού δεν πατάνε το πόδι τους ή έρχονται μόνο πέντε λεπτά για να βγουν φωτογραφίες.

Κύριοι της αντιπολίτευσης.
Δεν μπορείτε να επικαλείστε «το τραπέζι του διαλόγου» και την «εξεύρεση κοινού τόπου». Προφανώς και οι πομπώδεις εκφράσεις είναι για να κερδίζουν τις εντυπώσεις και σε αυτό προσπαθείτε να είστε καλοί. Διάλογος όμως για εξεύρεση κοινού τόπου στην πράξη και όχι στη θεωρία γίνονται μόνο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι στα μπουγατσατζίδικα και στις καφετέριες. Ένα Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο αγνοήσατε επιδεικτικά, καθυστερώντας με αυτόν τον τρόπο τη σύνθεσή του και την ουσιαστική έναρξη του διαλόγου. Εμείς ακόμα επιμένουμε στην ομαδικότητα και τη συνεργασία. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να συνεδριάσουμε ως Δημοτικό Συμβούλιο και εκεί να βρούμε τις τομές που θα μας επιτρέψουν να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου, αφού ΄΄οι θέσεις σας αφήνουν παγερά αδιάφορους΄΄…..

Δημότες του Δήμου Παύλου  Μελά.
«Έχουμε πάντα δύο ηθικές: Μία που την διακηρύσσουμε, αλλά δεν τη χρησιμοποιούμε και μία που την χρησιμοποιούμε, αλλά δεν την διακηρύσσουμε».
Δεσμεύομαι τόσο εγώ, όσο και όλα τα μέλη της διοίκησης ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να βγάλουμε την πόλη από την πολιτική στενομυαλιά που έχουν φέρει κάποιοι και να την οδηγήσουμε ξανά στην ομαλότητα και τη συνέπεια.
Μικροπολιτικά παιχνιδάκια στην πλάτη του πολίτη δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση ούτε και να αντιμετωπίζεται το Δημοτικό Συμβούλιο με τη σοβαρότητα που αρμόζει σε δεκαπενταμελές σχολείου.
Ο μόνος ζημιωμένος από αυτές τις καιροσκοπικές τακτικές είναι ο δημότης του Παύλου Μελά που παρακολουθεί την έλλειψη σοβαρότητας να γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα.
Στο Δήμο Παύλου Μελά υπάρχει Διοίκηση και Δήμαρχος και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, παρά τη λυσσαλέα προσπάθεια να μην γίνει σεβαστό το αποτέλεσμα της εκλογικής 
διαδικασίας.

Συνεχίζουμε.
Με περισσότερο πείσμα να πετύχουμε.
Με όραμα για την πόλη μας.
Με συνέπεια λόγων και πράξεων.
Δεν θα αφήσουμε την πόλη μας να γίνει έρμαιο σε λυκοφιλίες και εφήμερες συμμαχίες».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΜΟΥΡΤΖΙΔΗΣ




Τηλ: 6977360144



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!