Καθαρισμός ρεμάτων με τη διαδικασία του κατεπείγοντος


Καθαρισμός ρεμάτων με τη διαδικασία του κατεπείγοντος

Σε απόλυτη προτεραιότητα θέτει η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου τα ζητήματα της θωράκισης της περιοχής απέναντι στον κίνδυνο των πλημμύρων.
Προσδίδοντας στις παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας χαρακτήρα κατεπείγοντος, συνεργεία του δήμου Ωραιοκάστρου, έπειτα από εντολή του δημάρχου Παντελή Τσακίρη, προχώρησαν στον καθαρισμό δύο ρεμάτων, όπου διαπιστώθηκαν έκτακτα προβλήματα έπειτα από την έντονη βροχόπτωση της περασμένης Παρασκευής.
Ειδικότερα, εργασίες καθαρισμού πραγματοποιήθηκαν στο ρέμα που βρίσκεται παραπλεύρως του υποσταθμού της ΔΕΗ όπως και στο ρέμα επί της Συμμαχικής Οδού στο ύψος της οδού Μακεδονικού Αγώνα.
Το επόμενο διάστημα ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου θα έχει επαφές για το ζήτημα της αντιπλημμυρικής προστασίας και με την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην αρμοδιότητα των υπηρεσιών της οποίας ανήκει ο καθαρισμός των ρεμάτων.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!