Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης στην  Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 67η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου, στο ύψος του κόμβου ΙΚΕΑ, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019.
          Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες στην αριστερή λωρίδα (κλάδος αναμονής) στο φανάρι του κόμβου με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο, με αποκλεισμό της αριστερής και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας.
          Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Αναμένεται να ξεκινήσουν στις 06.30 π.μ. και να ολοκληρωθούν εντός έξι ωρών.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!