"Sikandar Mahan-Μέγας Αλέξανδρος: Σύγχρονοι δρόμοι πολιτισμού, τουρισμού και εμπορίου"



"SIKANDAR MAHAN-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ" ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ WORKSHOP ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ 84η ΔΕΘ

"Sikandar Mahan-Μέγας Αλέξανδρος: Σύγχρονοι δρόμοι πολιτισμού, τουρισμού και εμπορίου

είναι ο τίτλος του workshop που διοργανώνει σήμερα ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών στην 84η ΔΕΘ.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 19.30 στο περίπτερο 15, stand 32, με θέμα τις προοπτικές οικονομικής, εμπορικής και επιχειρηματικής συνεργασίας της Βόρειας Ελλάδας με την Ινδία.
Ομιλητές θα είναι ο κ. Βασίλειος Σκρόνιας (Γενικός Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β', Προϊστάμενος του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Νέο Δελχί) και η κα. Αναστασία Ιωσηφίδου (Πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης "ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ" του Δήμου Καβάλας. 
Νωρίτερα, στις 18.00, στον ίδιο χώρο, ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αιγοπροβατοτροφίας περιοχής Αμυνταίου "Ε-Ποιμένων" θα παρουσιάσει τις δυνατότητες ανάπτυξης της κτηνοτροφίας. Ο συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 2010, εδρεύει στο Αμύνταιο, αριθμεί 74 μέλη και εμπορεύεται νωπό πρόβειο κρέας.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!