17ο Ενημερωτικό του αιρετού του ΑΠΥΣΔΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Βαγγέλη (Άκη) Λουκά




17ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
του αιρετού του ΑΠΥΣΔΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Βαγγέλη (Άκη) Λουκά


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι σας στέλνω ενημερωτικό από την τελευταία συνεδρίαση του ΑΠΥΣΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας.
Θέμα 1ο
Τροποποιήθηκε ως προς την αιτιολογία, άδεια άνευ αποδοχών, εκπαιδευτικού ΠΕ86 του ΠΥΣΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να μπορεί να πάρει στην πορεία άδεια άνευ αποδοχών μεγαλύτερης διάρκειας.
Θέμα 2ο
Αποσπάστηκαν 3 πλεονάζοντες εκπαιδευτικοί ΠΕ 11 εντός περιφέρειας με αίτησή τους, μία από το ΠΥΣΔΕ Σερρών στο ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης και 2 από το ΠΥΣΠΕ ΚΙΛΚΙΣ ,στο ΠΥΣΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης και στο ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης (υπήρχαν 5 αιτήσεις και η απόσπαση έγινε με κριτήριο τα μόρια απόσπασης. Οι 3 εκπαιδευτικοί υπηρετούν στην Πρωτοβάθμια και οι 2 στη Δευτεροβάθμια και έχουν διαφορετικό τρόπο υπολογισμού των μορίων μετάθεσης ).
Θέμα 3ο
Απορρίφθηκε το αίτημα απόσπασης εκπαιδευτικού ΠΕ88.05 , του ΕΕΕΕΚ Κορδελιού, από το ΠΥΣΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης σε ΕΕΕΕΚ του ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, διότι η Δυτική Θεσσαλονίκη έχει έλλειμα στη συγκεκριμένη ειδικότητα και δεν υπήρξε πρόσκληση για κατάθεση αιτήσεων απόσπασης από την Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας.
Θέμα 4ο
Τροποποιήθηκε η πρόταση απόσπασης εκπαιδευτικού ΠΕ02, από το 2ο Κ.Ε.Σ.Υ. Β΄ Θεσσαλονίκης, στο 1ο Κ.Ε.Σ.Υ. Β΄ Θεσσαλονίκης.
Θέμα 5ο
Χορηγήθηκαν 2 άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου σε εκπαιδευτικό ΠΕ02 του 2ου Κ.Ε.Σ.Υ. Β΄ Θεσσαλονίκης


Με εκτίμηση
Βαγγέλης ( Άκης) Λουκάς
Αιρετό τακτικό μέλος του ΑΠΥΣΔΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΚΥΣΔΕ
6974320189-69495652018
Εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο
των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων


ΣΥΝΕΚ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11-10-2019



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!