Πάτησε φρένο στο 2ο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ αλλά νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό



Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για να παίξει μπάλα και να πάρει την νίκη ο ΑΡΗΣ. Ήταν το ημίχρονο που κυκλοφόρισε καλά την μπάλα, πίεσε τον αντίπαλο και η πίεση αυτή έφερε δυο καθαρά πένανλτι, το ένα κέρδισε ο Γκάμα, το οποίο και εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 1-0 στο 25΄ λεπτό και μετά απο λίγα λεπτά, συγκεκριμένα στο 32΄  ο Σούντγκρεν κέρδισε το δεύτερο πέναλτι και ο Ιντέγιε εκτελώντας το έκανε το 2-0.
Στο 2ο ημίχρονο πάτησε φρένο έδωσε χώρο στον Παναιτωλικό, παρ' όλα αυτά έχασε κραυγαλέες ευκαιρίες με Ιντέγιε (2 φορές) και Ντουάρτε, για να σημειώσει ένα τρίτο γκολ.
ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Σάσα (66΄Μπα), Ματίγια, Ντιγκινί (66΄Ντουάρτε), Γκάμα (77΄Τόνσο), Φετφατζίδης, Ιντέγε
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Γιαννακόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ (73΄Αριγίμπι), Μοράρ, Ντάλτσιο, Ντίαζ (80΄Μπαϊοβιτς), Λουσέρο, Σανιά, Τσιγγάρας (46΄Μιμίτο), Μαρτιάλ, Ράσμους
Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής) και Σταύρος Σίπκας (Σάμου)
4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου).





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!