Εργασίες συντήρησης στην 20ή Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης (Αγίου Βασιλείου-Χορτιάτη) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης στην 20ή Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης (Αγίου Βασιλείου-Χορτιάτη)
από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 20ή Επαρχιακή Οδό  Θεσσαλονίκης (Αγίου Βασιλείου-Ισόπεδος Κόμβος Επαρχιακής Οδού 2 προς Χορτιάτη) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 έως και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019.
          Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης, με αποκλεισμό λωρίδας κυκλοφορίας με εναλλάξ κυκλοφορία των δύο ρευμάτων από την ελεύθερη κάθε φορά λωρίδα στα αμφίδρομα τμήματα της επαρχιακής οδού. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν επί της 20ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης (Αγίου Βασιλείου – Ισόπεδος κόμβος Επ. Οδού 2 προς Χορτιάτη) και συγκεκριμένα:
        1.000 μ. μετά τη διασταύρωση της 2ης Επαρχιακής οδού προς Χορτιάτη με την 20η Επαρχιακή Οδό (Αγίου Βασιλείου) και για μήκος 600 μ. περίπου.
Οι παραπάνω εργασίες συντήρησης αφορούν κυρίως στην αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα, ο οποίος παρουσιάζει έντονες καθιζήσεις και ρηγματώσεις σε όλο το πλάτος.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 και θα διαρκέσουν μέχρι  την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, με ώρα έναρξης στις 7:00 π.μ.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!