Δήμος Ωραιοκάστρου: Με κάθε επισημότητα ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940


ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: Με κάθε επισημότητα ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Με επετειακές εκδηλώσεις και μαθητικές παρελάσεις στο σύνολο των δημοτικών ενοτήτων που συναπαρτίζουν τον δήμο Ωραιοκάστρου εορτάστηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Στην έδρα του δήμου, το Ωραιόκαστρο, οι εκδηλώσεις άρχισαν στις 10.00 το πρωί με δοξολογία στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ακολούθησε η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας εντός του ιερού ναού, ενώ στις 10.30 το πρωί πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Ωραιοκάστρου από τον δήμαρχο Παντελή Τσακίρη και εκπροσώπους φορέων. Εκ μέρους του Ελληνικού Κοινοβουλίου στεφάνι κατέθεσε ο βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης κι εκ μέρους της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σωτήρης Μπάτος.
Οι επετειακές εκδηλώσεις στο Ωραιόκαστρο κορυφώθηκαν με τη μαθητική παρέλαση. Οι μαθητές απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, ενώ τον τόνο στην παρέλαση έδωσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Ωραιοκάστρου. Τη μαθητική παρέλαση στο Ωραιόκαστρο παρακολούθησε κι ο βουλευτής Δημήτρης Βαρτζόπουλος.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!