Εξιχνιάστηκαν (6) περιπτώσεις κλοπών από ενοικιαζόμενα δωμάτια και εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της πόλης


Εξιχνιάστηκαν (6) περιπτώσεις κλοπών από ενοικιαζόμενα δωμάτια και εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της πόλης
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 5 ημεδαποί, μέλη συμμορίας

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων πέντε (5) μελών συμμορίας, τα οποία εμπλέκονται σε κλοπές που έλαβαν χώρα σε δημόσιους χώρους και ιδιαίτερα σε εμπορικά καταστήματα, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών.
Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς άντρες και μία γυναίκα, ηλικίας από 16 έως 23 ετών, σε βάρος των οποίων, αλλά και τεσσάρων ακόμη συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία, μεταξύ άλλων, για εγκληματική συμμορία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από 27-03-2019 έως 09-05-2019, διέπραξαν συνολικά έξι (6) κλοπές στο κέντρο της πόλης, σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και εμπορικά καταστήματα, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα.
Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται ότι σε βάρος των γονέων των ανήλικων δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!