Βιβλιοπαρουσίαση « ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ» στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Βιβλιοπαρουσίαση « ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ»

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δα της Αντιδημαρχίας  Παιδείας –Δια Βίου Μάθησης  και σε συνεργασία  με την  ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ και τον Εκδοτικό Οίκο  «ΔΙΑΠΛΟΥΣ» παρουσιάζουν και σας προσκαλούν την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 στις 6.30μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο  Ευόσμου Μ. Αλεξάνδρου 57, το παιδικού  βιβλίο « ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ»  της Ελένης Αναστασοπούλου, των Εκδόσεων  «ΔΙΑΠΛΟΥΣ».

Αντί  ομιλητών το παραμύθι θα αφηγηθούν με τον δικό τους μοναδικό διαδραστικό θεατρικό τρόπο σε μικρούς και μεγάλους, η συγγραφέας  μαζί  με τον παιδαγωγό και θεατρικό εμψυχωτή Γιάννη Θεοδώρου. Κι επειδή η  Βιβλιοπαρουσίαση πραγματοποιείται στον απόηχο του εορτασμού  της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων  θα συμμετέχουν Νήπια από τα
5ο,  6ο, 19ο, 25ο, 29ο, 30ο,  Νηπιαγωγεία Ευόσμου, με τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους -  μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!