Εθιμοτυπική επίσκεψη του προέδρου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στον Δήμαρχο Καλαμαριάς


Εθιμοτυπική επίσκεψη του προέδρου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στον Δήμαρχο Καλαμαριάς


Εθιμοτυπική συνάντηση με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Ευγενίδη Διονύσιο είχε  σήμερα  ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης στο Δημαρχείο.
Στη διάρκεια της ενημερωτικής  συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τόσο στη συνεργασία των δύο φορέων στους τομείς ενημέρωσης των δημοτών, όσο και σε κοινές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, ενώ συζήτησαν επίσης και θέματα του επαγγέλματος των φαρμακοποιών που άπτονται των αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών του Δήμου Καλαμαριάς.
Ο κ. Ευγενίδης προσκάλεσε τον Δήμαρχο  και το Δημοτικό Συμβούλιο για μια ξενάγηση και ενημερωτική ημερίδα στο χώρο του Ελληνικού Φαρμακευτικού Μουσείου, το οποίο στεγάζεται στο κτίριο των νέων γραφείων του Συλλόγου, επι της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 173-175 στον Φοίνικα.
Ο Δήμαρχος κ. Δαρδαμανέλης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Συλλόγου για την πρόσκληση που του απηύθυνε και τόνισε: «θα πρέπει να προβάλουμε αυτή την  ξεχωριστή προσπάθεια που εδρεύει στην πόλη της Καλαμαριάς, αποτέλεσμα εθελοντικής εργασίας η οποία συμβάλλει στη διάσωση και την προβολή  της κληρονομιάς  της φαρμακευτικής επιστήμης στην Ελλάδα».Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!