Δυο ξεναγήσεις σήμερα απο την Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς στην «υπόγεια πόλη»

Η Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί στο ηχηρό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από συμπολίτες μας για την ξενάγηση στην «υπόγεια πόλη», διοργανώνει άλλες δύο δωρεάν ξεναγήσεις την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019, στις 10.30 π.μ. και 12.30 μ.

Και για τις δύο ξεναγήσεις σημείο συνάντησης είναι η είσοδος της Αρχαίας Αγοράς (πρόσβαση από την οδό Αγνώστου Στρατιώτου).

Ο αρχαιολογικός περίπατος θα εκκινήσει από την Αρχαία Αγορά, θα κατευθυνθεί προς το σταθμό του μετρό στην Αγία Σοφίας και, διερχόμενος από τα Λουτρά Παράδεισος (Bey Hamam) και την Παναγία Χαλκέων, θα καταλήξει στο σταθμό του μετρό στη Βενιζέλου. Όπως είναι εύλογο, η προσέγγιση των αρχαιοτήτων στο ανασκαφικό σκάμμα της Βενιζέλου δεν είναι εφικτή.

Την ξενάγηση προσφέρει αφιλοκερδώς ο ξεναγός Ιωάννης Κιουρτσόγλου.

Σε κάθε περιήγηση μπορούν να συμμετάσχουν 200 άτομα (και 50 επιλαχόντες).

Προηγουμένως απαιτείται δήλωση συμμετοχής.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!