Γνωρίστε το πινγκ πονγκ στην υπόγεια διάβαση του Δήμου Παύλου Μελά


Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά καλεί μικρούς και μεγάλους στην υπόγεια διάβαση της οδού Λαγκαδά, για να γνωρίσουν την επιτραπέζια αντισφαίριση, γνωστή και ως πινγκ-πονγκ, ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα που βελτιώνει τα αντανακλαστικά, παρέχει αερόβια και καρδιαγγειακή άσκηση, διεγείρει την λειτουργία του εγκεφάλου, αυξάνει τα επίπεδα συγκέντρωσης και την ικανότητα λήψης αποφάσεων και φυσικά προσφέρει διασκέδαση και κοινωνική αλληλεπίδραση.
Όσοι επιθυμούν να παίξουν πινγκ πονγκ, μπορούν να προσέρχονται στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Υπόγειας Διάβασης, καθημερινά τις ώρες 08.00-21.30 και το Σάββατο 08.00-14.30, να δανείζονται ρακέτες και μπαλάκια από τη γραμματεία, προσκομίζοντας ταυτότητα ή όποιο άλλο έγγραφο ταυτοποίησης διαθέτουν και να εξοικειώνονται με το άθλημα στο τραπέζι του πινγκ –πονγκ που είναι διαθέσιμο για τους πολίτες ακριβώς έξω από την είσοδο του γυμναστηρίου.
Επειδή όμως η υπόγεια διάβαση που βρίσκεται στο ύψος των τραπεζών, είναι μια εναλλακτική διαδρομή όχι μόνο για αθλητικές αλλά και για πολιτιστικές δράσεις, οι πολίτες ΔΕΝ θα μπορούν να χρησιμοποιούν το τραπέζι του πινγκ – πονγκ, κατά τις ώρες διοργάνωσης εκθέσεων ή άλλων εκδηλώσεων τέχνης και πολιτισμού.
Πέρα από την πιλοτική αυτή δράση, οι πολίτες μπορούν να επισκεφτούν και να εγγραφούν στο γυμναστήριο για να κάνουν χρήση της Αίθουσας των Βαρών, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να γυμναστούν με τα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ περιόδου 2019 -2020 του Δήμου Παύλου Μελά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ
•Τμήμα Αθλητισμού, Λαγκαδά 221, Κέντρο Πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ, 3ος όροφος
•Γυμναστήριο Υπόγειας Διάβασης, Λαγκαδά 223 με Καλαβρύτων (στο ύψος των τραπεζών)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2313302962, -961, -960, 2310 643635






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!