Ορίστηκαν οι ειδικοί σύμβουλοι και επιστημονικοί συνεργάτες του δημάρχου Καλαμαριάς


ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Με απόφαση του Δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, ορίστηκαν σήμερα οι τέσσερις ειδικοί σύμβουλοι  και οι δύο επιστημονικοί συνεργάτες των οποίων το συμβουλευτικό τους έργο θα απευθύνεται προς τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο, την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
Θα παρέχουν συμβουλές και θα διατυπώνουν εξειδικευμένες γνώμες σε επιστημονικά και τεχνικά θέματα στον τομέα της δραστηριότητας που  ορίστηκαν να υπηρετήσουν.
Συγκεκριμένα, οι τέσσερις ειδικοί σύμβουλοι είναι ο Απόστολος Ματσαρίδης, η Ηλιάνα Σουσούρα, η ΄Αννα Κουρελιά και ο Χρίστος Κουτσοτάσιος ενώ επιστημονικοί συνεργάτες είναι ο Νίκος Τομπουλίδης και ο Φώτης Κουσόπουλος.

Ο Δήμαρχος κ. Δαρδαμανέλης προέβη μεταξύ άλλων στην ακόλουθη δήλωση:

«Η επιλογή των συγκεκριμένων ειδικών συμβούλων και επιστημονικών συνεργατών εκφράζει την κυρίαρχη άποψή μου στα θέματα διοίκησης του Δήμου περί αξιοκρατίας και διαφάνειας ενώ σηματοδοτεί ταυτόχρονα την αλλαγή σελίδας στο Δήμο προς την κατεύθυνση μιας χρηστής και αποτελεσματικής διοίκησης μακριά από κάθε είδους πελατειακή συμπεριφορά».      

Βιογραφικά Ειδικών Συμβούλων και Επιστημονικών Συνεργατών


Απόστολος Ματσαρίδης (Ειδικός σύμβουλος)
Ο Απόστολος Ματσαρίδης αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής αγωγής και Αθλητισμού και κατέχει δυο μεταπτυχιακούς τίτλους. Εργάζεται στην αθλητική βιομηχανία της πόλης για πολλά χρόνια. Επίσης, εργάζεται σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας, όπως στους European Games, Islamic Solidarity Games, Special Olympics World Games, κ.α. Μεταξύ των επιστημονικών του ενδιαφερόντων είναι η σύνδεση θεωρίας και πράξης στην αθλητική διοίκηση καθώς και η εφαρμογή αρχών διοίκησης έργου σε αθλητικό περιβάλλον.

Ηλιάνα Σουσούρα (Ειδικός σύμβουλος)
H Ηλιάνα Σουσούρα είναι πολιτικός επιστήμονας, πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Διεθνή Δημόσια Διοίκηση (International Public Administration) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά ενώ έχει καλή γνώση της ιταλικής γλώσσας. Ανάμεσα στα επιστημονικά της ενδιαφέροντα είναι η διπλωματία και οι διεθνείς σχέσεις.

Άννα Κουρελιά (Ειδικός σύμβουλος)
Η Άννα Κουρελιά είναι απόφοιτος Λογιστικής του ΤΕΙ Σερρών και διαθέτει υπερδεκαετή εμπειρία στην προετοιμασία, ανάλυση και διαχείριση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων και  χρηματοδοτικών εργαλείων. Διετέλεσε στέλεχος σε επιχειρήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και έχει διαχειριστεί με επιτυχία πληθώρα έργων για Υπουργεία, Περιφέρειες και Δήμους.

Χρίστος Κουτσοτάσιος (Ειδικός σύμβουλος)
Ο Χρίστος Κουτσοτάσιος είναι αρχιτέκτονας μηχανικός κατ’ επάγγελμα διατηρώντας γραφείο στη Θεσσαλονίκη και τη Μυτιλήνη. Επίσης είναι πατέρας, σύζυγος και έπειτα σκιτσογράφος, συγγραφέας και εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών. Έχει λάβει διακρίσεις για διηγήματά του, δοκίμια και σχέδια κατά καιρούς. Πιστεύει στην ισορροπία, την οργάνωση, τη σκληρή δουλειά, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία.

Νίκος Τομπουλίδης (Επιστημονικός συνεργάτης)
Ο Νίκος Τομπουλίδης είναι δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης από το 2003. Ασκεί εδώ και 16 συναπτά χρόνια μάχιμη δικηγορία με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς του Ποινικού, Διοικητικού και Εμπορικού Δικαίου. Είναι αριστούχος του μεταπτυχιακού τομέα των Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του Α.Π.Θ.. Διαθέτει πλούσια εμπειρία παραστάσεως ενώπιον ποινικών, διοικητικών και πολιτικών Δικαστηρίων κάθε βαθμού καθώς και στον Άρειο Πάγο. Μάλιστα προήχθη σε σύντομο χρονικό διάστημα σε δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω το έτος 2012 μόλις στα πρώτα οκτώ χρόνια της δικηγορίας του, χειριζόμενος με επιτυχία σχετική υπόθεση.

Φώτης Κουσόπουλος (Επιστημονικός συνεργάτης)
Ο Φώτης Κουσόπουλος είναι λογιστής-φοροτεχνικός, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Οικονομία και Διοίκηση από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και μιλάει άπταιστα την αγγλική γλώσσα. Είναι 39 ετών,  ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Καλαμαριά.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!