Α.Τριανταφυλλίδης για ΜΕΤΡΟ: «Κάτω τα χέρια από την ιστορία και το σώμα της πόλης».


Α.Τριανταφυλλίδης για ΜΕΤΡΟ:

Με αφορμή την εικόνα της συζήτησης του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης σχετικά με το ΜΕΤΡΟ, ο ευρισκόμενος σε αποστολή της Βουλής στο εξωτερικό, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, δήλωσε  τα εξής:

«Άρκεσαν μόνο μερικές μέρες από τη συζήτηση στη Βουλή της Επίκαιρης Ερώτησής μου προς τον αρμόδιο Υπουργό, Κωνσταντίνο Καραμανλή, για να επιβεβαιωθούν πλήρως οι καταγγελίες,  οι αποκαλύψεις και τα αναπάντητα ερωτηματικά. Αυτό που συζητά όλη η πόλη, για συμφέροντα και μίζες, επιβεβαιώθηκε πλήρως. Χωρίς σχέδιο, χωρίς προσανατολισμό, χωρίς σκεπτικό, γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την ταλαιπωρία της πόλης, επιχειρώντας ένα έγκλημα σε βάρος της. Όπως είπα και στη Βουλή, ο κ.Μητσοτάκης βλάπτει σοβαρά τη Θεσσαλονίκη. Σας ερωτώ κ.Πρωθυπουργέ: «Με ποιο δικαίωμα, ποιος σας δίνει το δικαίωμα, να τραυματίσετε το σώμα και την ιστορία της πόλης των 3.000 χρόνων;»
Οι Θεσσαλονικείς αγωνίζονται, διεκδικούν και  απαιτούν: «Κάτω τα χέρια από την ιστορία και το σώμα της πόλης. Όχι άλλες μίζες στις πλάτες των Θεσσαλονικέων».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!