Φιλικός αγώνας βετεράνων καλαθοσφαιριστών στην μνήμη των Θεόδωρου Μπακιρτζόγλου και Νίκου Χαραλαμπάκη.


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2019 στο ΕΑΚ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Αμπελοκήπων, ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ στη μνήμη των Θεόδωρου Μπακιρτζόγλου και Νίκου Χαραλαμπάκη.
 Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Εθνικής ομάδας βετεράνων καλαθοσφαίρισης και της μεικτής ομάδας βετεράνων του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης.
Στους Βετεράνους καλαθοσφαίρισης της Εθνικής ομάδας προπονητής ήταν ο κ. Ζεϊμπέκης Νίκος και συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές:
1. κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
2. κ. ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
3. κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
4. κ. ΦΟΥΤΖΙΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
5. κ. ΜΠΟΥΡΛΙΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
6. κ. ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΛΕΚΟΣ
7. κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
8. κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Στη μεικτή ομάδα του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης προπονητές ήταν οι κ.κ. Κεσίδης Παναγιώτης και Τσακίρης Γιώργος και συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές:
1. Παγωνούδης Κωνσταντίνος
2. Τεκτονίδης Μάκης
3. Κόκος Ιωσήφ
4. Χατζηπροδρόμου Ντάνης
5. Μπακιρτζόγλου Σταύρος
6. Γεροντίδης Μάκης
7. Οξούζης Πέτρος
8. Χρηστίδης Αλέξης
9. Σαριδάκης Νίκος
10. Καραδήμος Γιάννης
11. Κοντός Γιώργος
12. Σάρτης Γιάννης
Από τον Δήμο Αμπελοκήπων τιμητική πλακέτα παρέλαβαν οι δύο οικογένειες και η  Εθνική ομάδα βετεράνων καλαθοσφαίρισης και από το Δημόκριτο ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο πρώτος πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Ατματζίδης
Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, την κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΚΑΣΘ, των Σύνδεσμο Κριτών Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα τους διαιτητές του αγώνα που βοήθησαν στη διεξαγωγή του, οι κ.κ. Παπαδόπουλος Γιάννης και Νικέλης Ιωάννης
Ευχαριστούμε επίσης την εθελοντική ομάδα διάσωσης ΠΡΟΤΕΚΤΑ που κάλυψε την εκδήλωση.
Στη μνήμη τους συγκεντρώθηκαν περίπου 100kgr τροφίμων και ειδών Σούπερ Μάρκετ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.
Με εκτίμηση,
Εμμανουηλ Ι. Ιωαννιδης
Εντεταλμένος δημοτικος σύμβουλος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!