ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονικης: Να ανακληθούν οι απολύσεις στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου


Να ανακληθούν οι απολύσεις στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Το τμήμα Υγείας, το τμήμα Εργατικής πολιτικής και η Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν με τον πλέον απερίφραστο τρόπο τις απολύσεις των εργαζομένων, που απασχολούνταν με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ στο Νοσοκομείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Απολύσεις που έρχονται, όχι τυχαία, σε μια εποχή που ξεδιπλώνονται σταδιακά τα πιο ακραία νεοφιλελεύθερα σχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ για το μετασχηματισμό της Δημόσιας Υγείας, από Υγεία για όλους σε Υγεία για λίγους και με τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων καταπατημένα.
Η παλινόρθωση των πολιτικών αυτών, που άφησαν χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο κατά την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δε θα μείνουν ούτε και αυτή τη φορά αναπάντητες από την κοινωνία και τον κόσμο της εργασίας.
Ζητάμε από την Διοίκηση του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ να ανακαλέσει άμεσα τις απολύσεις των δυο εργαζομένων.
Τέλος οι υπουργοί Υγείας και Εργασίας οφείλουν να τοποθετηθούν για το περιστατικό και να παρέμβουν ώστε να αρθούν άμεσα οι απολύσεις των εργαζομένων.
Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονικης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!