Νέα όψη αποκτά ο αύλειος χώρος του δημοτικού παιδικού σταθμού στον ΟΑΕΔΝέα όψη αποκτά ο αύλειος χώρος
του δημοτικού παιδικού σταθμού στον ΟΑΕΔ

Ένα ασφαλέστερο κι ομορφότερο περιβάλλον για τα παιδιά που φιλοξενούνται στον παιδικό σταθμό που λειτουργεί στον χώρο του ΟΑΕΔ δημιουργούν ο δήμος Ωραιοκάστρου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (ΔΟΠΠΑΩ), προχωρώντας σε εργασίες αναβάθμισης του αύλειου χώρου του σταθμού.
Ήδη στο προαύλιο του παιδικού σταθμού έχει τοποθετηθεί ελαστικό δάπεδο, ώστε τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα επανατοποθετηθούν στον χώρο και τα όργανα της παιδικής χαράς.
«Στο εξής τα παιδιά που φιλοξενούνται στους χώρους μας θα μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους σε ακόμη πιο ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον», επεσήμανε ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου Άγγελος Πανούσης, τονίζοντας ότι «ως νέα διοίκηση του ΔΟΠΠΑΩ -με το έργο αυτό αλλά και με όσα πρόκειται να ακολουθήσουν- δίνουμε το στίγμα μας ότι προτεραιότητά μας είναι η αναβάθμιση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων».
Η τοποθέτηση του ελαστικού δαπέδου έγινε με χορηγία την οποία εξασφάλισε η διοίκηση του ΔΟΠΠΑΩ.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!