O Θ. Καράογλου στη διεθνή έκθεση τροφίμων της Κολωνίας "Anuga Food Fair 2019"


O Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ ΚΟΛΩΝΙΑΣ "ANUGA FOOD FAIR 2019"

Σήμερα, Σάββατο 05 Οκτωβρίου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου θα μεταβεί στην Κολωνία της Γερμανίας για να επισκεφθεί τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων παγκοσμίως "Anuga Food Fair 2019".
Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), κ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο, θα περιηγηθεί στην έκθεση και θα βρεθεί δίπλα στους Έλληνες εκθέτες, στηρίζοντας την προσπάθεια των επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας να προωθήσουν τα ποιοτικά παραδοσιακά προϊόντα που παράγονται στη Μακεδονία και τη Θράκη και να υπογράψουν εμπορικές συνεργασίες με επιχειρήσεις-ηγέτες του κλάδου.
"Κεντρικός σκοπός μας", όπως εξηγεί ο κ. Καράογλου, "είναι να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια των βορειοελλαδικών επιχειρήσεων μέσα από την υπογραφή εμπορικών συμφωνιών που θα τους επιτρέψουν να χτίσουν στέρεες γέφυρες συνεργασίας με το εξωτερικό, διεκδικώντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά. 
Θέλουμε το brand name "Μακεδονία" και τα ποιοτικά παραδοσιακά προϊόντα που παράγονται στον τόπο μας να βρεθούν στα ράφια των εμπορικών καταστημάτων όλου του κόσμου, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο την αύξηση της παραγωγής, αλλά και την τόνωση του πρωτογενούς τομέα".



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!