Thessbrunch με #koulouriofthemonth και το Νοέμβριο


Thessbrunch με #koulouriofthemonth και το Νοέμβριο

Στην καρδιά του Φθινοπώρου η Θεσσαλονίκη περνά τα Σαββατοκύριακα της με Thessbrunch σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων στα ξενοδοχεία που υποδέχονται στις εγκαταστάσεις τους τον θεσμό της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης που έγινε πλέον συνήθεια.

Οι επιτυχημένες διοργανώσεις του Thessbrunch συνεχίζονται και το Νοέμβριο με τους chef των ξενοδοχείων της Θεσσαλονίκης να βάζουν τα δυνατά τους για να ικανοποιήσουν τις γευστικές απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών. Μοναδικές γεύσεις με παραδοσιακά προϊόντα υψηλής ποιότητας σας περιμένουν να τα απολαύσετε στους φιλόξενους f&b χώρους των θεσσαλονικιώτικων ξενοδοχείων.

Στο πρόγραμμα Νοεμβρίου το Thessbrunch φιλοξενείται το Σάββατο 2/11 στο ολοκαίνουργιο Cookoo Restaurant του ξενοδοχείου Mediterranean Palace, την Κυριακή 3/11 στο The Met Hotel, την Κυριακή 10/11 στο Charlie D. Brasserie του ξενοδοχείου The Excelsior. και το Σαββατοκύριακο 16 και 17/11 στο Sebil Coffee & Cocktails του ξενοδοχείου Bahar Boutique Hotel.

Συνεχίζει ο διαγωνισμός koulouri of the month

Παράλληλα συνεχίζει και το Νοέμβριο - μαζί με το Thessbrunch - ο πιο Θεσσαλονικιώτικος διαγωνισμός koulouri of the month.

Η διαδικασία είναι απλή:

  1. Το κοινό θα μπορεί να συμμετέχει με φωτογραφίες, χρησιμοποιώντας το κουλούρι Θεσσαλονίκης ως κάδρο για να εστιάσει σε διάφορα αγαπημένα του σημεία, όπως πρόσωπα, κτίρια, πιάτα, τοπία ή οτιδήποτε άλλο επιθυμεί να συμπεριλάβει σε μια φωτογραφία.
  2. Έπειτα, ανεβάζει την φωτογραφία του στα social media κάνοντας tag @thessbrunch και hashtag #koulouriofthemonth.
  3. Οι φωτογραφίες με κάδρο το κουλούρι που θα αποσπάσουν τα περισσότερα like στο Facebook και το Instagram του thessbrunch θα κερδίσουν η καθεμία από δύο δωρεάν διανυκτερεύσεις για δύο άτομα σε ξενοδοχείο της πόλης μας.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου και ώρα 23:59 και οι νικητές θα ανακοινωθούν από τα social media accounts του thessbrunch.

Σπεύσατε λοιπόν να φωτογραφήστε το δικό σας #koulouriofthemonth. Καλή επιτυχία!

thessbrunch links:
·         Site – https://www.thessbrunch.com
·         Facebook – https://www.facebook.com/thessbrunchproject/
·         Instagram – https://www.instagram.com/thessbrunch/ @thessbrunch
·         E-mail – thessbrunch@tha.gr

Για φωτογραφικό υλικό του thessbrunch πατήστε εδώ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!