Ο Σύλλογος Γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου διοργανώνει την 1η Γιορτή Βιβλίου «Φέρε ένα βιβλίο για τη βιβλιοθήκη μας».


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
1η ΓΙΟΡΤΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
«Φέρε ένα βιβλίο για τη βιβλιοθήκη μας».
Αγαπητοί μαθητές, γονείς και κηδεμόνες,
Με χαρά σας προσκαλούμε στην 1η  Γιορτή Βιβλίου που διοργανώνει ο Σύλλογος μας την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, στο χώρο του σχολείου μας, με κεντρικό θέμα «Φέρε ένα βιβλίο για τη βιβλιοθήκη μας»!
Πρόγραμμα εκδηλώσεων:  
11:00 – 12:00        «ο Δρ. Νιαρόπουλος και το Ηλιακό Σύστημα».
Μουσική παράσταση από το τμήμα Β2 του σχολείου μας

12:00-13:00      Γνωριμία με την τέχνη του Σκίτσου
Ο σκιτσογράφος, μέλος του Συλλόγου μας,  κ. Νικολαϊδης Δημήτρης, θα σκιτσάρει ζωντανά

 13:00 – 14:00    «Παραμύθι Μυθικό!»
Αφήγηση μύθων και παραμυθιών και διαδραστικά παιχνίδια από τη Μουσικοπαιδαγωγό, κα Γκαβανούδη Γεωργία

14:00 – 15:00  Τηλεπαιχνίδι Γνώσεων
Οι μαθητές ή και γονείς θα χωριστούν σε 8 ομάδες που θα διαγωνιστούν σε μια κατηγορία ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών με νοκ άουτ σύστημα και στον τελικό στις δύο νίκες. Η νικήτρια ομάδα εκτός από την χαρά της νίκης θα κερδίσει και δώρα!!

Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής θα λειτουργούν:
 Ανταλλακτήριο μεταχειρισμένων παιδικών βιβλίων
Οι μαθητές ανταλλάσσουν μεταξύ τους τα εξωσχολικά βιβλία που θα φέρουν από το σπίτι τους

Διαγωνισμός – Έκθεση Ζωγραφικής με θέμα από αγαπημένο βιβλίο.
Οι μαθητές φέρνουν μία ζωγραφιά τους με θέμα από το αγαπημένο τους βιβλίο. Όλες οι ζωγραφιές θα εκτεθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και οι έξι καλύτερες θα βραβευτούν με παιχνίδια, δώρα και βιβλία από τα βιβλιοπωλεία της περιοχής μας (παρακαλούμε στο κάτω μέρος της ζωγραφιάς να αναγράφεται το όνομα του μαθητή, το τμήμα του, ο τίτλος του βιβλίου και ο συγγραφέας αυτού).

ΕΤΗΣΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ: ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα βραβεύσει στο τέλος του παρόντος σχολικού έτους το μαθητή/τρια που θα έχει διαβάσει τα περισσότερα βιβλία από τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας. Για το σκοπό αυτό οι συμμετέχοντες, με τη βοήθεια των κηδεμόνων τους,  καλούνται, όταν τελειώνουν την ανάγνωση ενός βιβλίου, να συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα που έχει αναρτηθεί στο site του Συλλόγου. Ο νικητής κερδίζει ένα tablet!
Για την φόρμα συμμετοχής –καταγραφής πατήστε εδώ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ: Λόγω της ένδειας της βιβλιοθήκης του σχολείου μας σε καινούργια βιβλία, ικανά να κινήσουν το ενδιαφέρον των παιδιών μας στην ανάγνωση εξωσχολικών βιβλίων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καλεί τα μέλη του να φέρουν βιβλία από το σπίτι τους για τον ποιοτικό εμπλουτισμό της σχολικής μας βιβλιοθήκης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ: Οι δάσκαλοι του σχολείου μας και οι βιβλιοπώλες της περιοχής μας προτείνουν στους μαθητές βιβλία άξια να διαβαστούν! Οι σχετικές λίστες θα αναρτηθούν στο site του Συλλόγου μας. Όποιος διαθέτει ένα από αυτά τα βιβλία, μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να το δωρίσει στη σχολική μας βιβλιοθήκη για να την κοσμεί. Για να δείτε τα βιβλία πατήστε εδώ
Όλα τα δώρα είναι προσφορά από βιβλιοπωλεία του Ωραιοκάστρου

Σας περιμένουμε να θυμηθούμε μαζί τη μαγεία των βιβλίων!!!
Με εκτίμηση το Δ.Σ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!