21ο Ενημερωτικό του αιρετού του ΑΠΥΣΔΕ Κ. Μακεδονίας Άκη Λουκά


21ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
        του αιρετού του ΑΠΥΣΔΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Βαγγέλη (Άκη) Λουκά

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι σας στέλνω ενημερωτικό από την τελευταία συνεδρίαση του ΑΠΥΣΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας.
Θέμα 1ο
Έγιναν δεκτές 3 αιτήσεις παραίτησης στελεχών, μετά από αίτησή τους, ενός Διευθυντή σχ. Μονάδας της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης, μιας υποδιευθύντριας  σχ. Μονάδας της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης, και μιας Υποδιευθύντριας σχ. Μονάδας  της ΔΔΕ Χαλκιδικής .

Θέμα 2ο
Χορηγήθηκε μία άδεια άνευ αποδοχών σε εκπαιδευτικό ΠΕ02 του ΠΥΣΔΕ Κιλκίς από 8-11-2019 έως 31-08-2020 για σοβαρούς προσωπικούς λόγους.

Θέμα 3ο
Τροποποιήθηκε η απόφασης χορήγησης της άδειας  άνευ αποδοχών, εκπαιδευτικού ΠΕ03, του ΠΥΣΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης, λόγω αλλαγής του φορέα απασχόλησης της.
Θέμα 4ο
Απορρίφθηκε το αίτημα απόσπασης εκπαιδευτικού ΠΕ06, από το ΠΥΣΔΕ Δυτικής   Θεσσαλονίκης στο ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, διότι η Δυτική Θεσσαλονίκη είχε 6 κενά στη συγκεκριμένη ειδικότητα, και δεν υπήρξε πρόσκληση για κατάθεση αιτήσεων απόσπασης από την Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας.
Θέμα 5ο
Απορρίφθηκε το αίτημα επανεξέτασης της απόσπασης εκπαιδευτικού  ΠΕ88.05 , του ΕΕΕΕΚ Κορδελιού, από το ΠΥΣΔΕ Δυτικής  Θεσσαλονίκης σε ΕΕΕΕΚ του ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, διότι η Δυτική Θεσσαλονίκη δεν έχει πλεόνασμα στη συγκεκριμένη ειδικότητα και δεν υπήρξε πρόσκληση για κατάθεση αιτήσεων απόσπασης από την Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας.
Χορηγήθηκαν δύο  άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή, μία  συντονιστή εκπαιδευτικού έργου ΠΕ02,  του 1ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας και μία σε συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου ΠΕ02, του 2ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας.
Θέμα 7ο
Χορηγήθηκε μία άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή, σε εκπαιδευτικό ΠΕ02 του 2ου ΚΕΣΥ Β΄ Θεσσαλονίκης.
Θέμα 8ο
Χορηγήθηκαν δύο  άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή, σε εκπαιδευτικούς ΠΕ06 και ΠΕ86, της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

Θέμα 9ο
Απόδοση 2ης ειδικότητας
ΠΥΣΔΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ
ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟ-ΤΗΤΑ
ΛΕΚΤΙΚΟ    ΚΥΡΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΑΙΤΟΥΜΕΝΗ   2η ΕΙΔΙΚΟ-ΤΗΤΑ
ΛΕΚΤΙΚΟ ΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ     
2ης ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΠΕΛΛΑΣ
ΠΕ02
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
ΠΕ 78
ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΗΜΑΘΙΑΣ
ΠΕ80
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΠΕ88.01
ΓΕΟΩΠΟΝΩΝ

Θέμα 10ο

Διακόπηκε από 12-11-2019 η άδεια άνευ αποδοχών εκπαιδευτικού ΠΕ 88.02 του ΠΥΣΔΕ Χαλκιδικής  διότι συντρέχουν ειδικοί λόγοι



Με εκτίμηση
Βαγγέλης  ( Άκης)  Λουκάς
Αιρετό τακτικό μέλος του ΑΠΥΣΔΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΚΥΣΔΕ
6974320189-69495652018
Εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο
των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων
ΣΥΝΕΚ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ    13-11-2019



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!