Α.Τριανταφυλλίδης προς ΝΔ: «Πριν πληρώσετε στις τράπεζες τα 350 εκατ., πληρώστε πρώτα τα χρέη σας στη ΔΕΗ»

Α.Τριανταφυλλίδης προς ΝΔ:
«Πριν πληρώσετε στις τράπεζες τα 350 εκατ., πληρώστε πρώτα τα χρέη σας στη ΔΕΗ». (video 0.54)

«100 ευρώ επιπλέον θα πληρώσει κάθε ελληνικό νοικοκυριό αύξηση στην τιμή που παρέλαβαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε ελληνική οικογένεια θα πληρώσει 100 ευρώ επιπλέον για το ηλεκτρικό ρεύμα. 12,5% μείωση επί ΣΥΡΙΖΑ, 17% αύξηση με Κυβέρνηση ΝΔ. Απόδειξη ότι η ΔΕΗ αυτούς τους τρεις μήνες έχει χάσει 40.000 συνδρομητές. Ήταν  “τόσο ευχαριστημένοι” από τον κ. Χατζηδάκη που 40.000 συνδρομητές της ΔΕΗ έφυγαν και πήγαν σε άλλες εταιρείες», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στο OPEN TV και στους δημοσιογράφους Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη.

Απαντώντας σε ερώτηση του εκπροσώπου της ΝΔ για το αν οι 40.000 συνδρομητές που έφυγαν από τη ΔΕΗ υπήρξαν συνεπείς και πλήρωναν τους λογαριασμούς ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά «Εννοείτε τη Νέα Δημοκρατία που χρωστάει και το ηλεκτρικό ρεύμα, πέρα από τα 350 εκατομμύρια που χρωστάει στις Τράπεζες. Θα σας απαντήσει το κόμμα σας αν έχει πληρώσει το ηλεκτρικό ρεύμα στη ΔΕΗ πριν πάει σε άλλη εταιρεία».


Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:
https://www.youtube.com/watch?v=yit-o0qwIxU


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!