Οικολογία - Πράσινη λύση: Όχι άλλοι ελεύθεροι χώροι Όχι άλλο πράσινο


Όχι άλλοι ελεύθεροι χώροι
Όχι άλλο πράσινο

 

Σε συνέχεια της, σύμφωνα με ηλεκτρονικά μέσα, χθεσινής δήλωσης του Δημάρχου Θεσσαλονίκης "Θα πρέπει να βρεθούν χώροι πάρκινγκ και όχι να κάνουμε πάρκο την Πλατεία Ελευθερίας" και την ακύρωση της δρομολογημένης πεζοδρόμησης του υπολοίπου της Αγίας Σοφίας, η αυτοδιοικητική παράταξη "Οικολογία - Πράσινη Λύση" καταθέτει στην διοίκηση του Δήμου και τον Δημόσιο διάλογο πέντε ρηξικέλευθες προτάσεις στην ίδια κατεύθυνση. Έτσι προτείνονται:
1. Η συνολική μετατροπή της Πλατείας Αριστοτέλους σε υπαίθριο πάρκινγκ.
2. Η επέκταση του παραλιακού μετώπου με νέο ντεκ ειδικής αντοχής, ώστε να χρησιμοποιείται ως χώρος ελεγχόμενης στάθμευσης.
3. Η επιδότηση της χρήσης αυτοκινήτου στο κέντρο της πόλης, τόσο σε πολίτες όσο και σε επαγγελματίες, με ανταπόδοση, σε πρώτη φάση, τη μείωση των Δημοτικών τελών και σε δεύτερη φάση δωρεάν κουπόνια καυσίμου.
4. Η απόσπαση και επανατοποθέτηση στην Δυτική πλευρά της πόλης του Ανακτορικού συγκροτήματος του Γαλερίου και η μετατροπή της Πλατείας Ναυαρίνου σε χώρο ανεξέλεγκτης ελεύθερης στάθμευσης τύπου "αλάνας".
5. Η καθιέρωση του θεσμού της "κάρτας αυτοκινητιστή" με προνόμια - εκπτώσεις σε εμπορικά καταστήματα με τη συνδρομή του Δήμου.
Επειδή φοβόμαστε ότι τις παραπάνω χιουμοριστικές προτάσεις ενδέχεται να τις δούμε εφαρμοσμένες από τη νέα διοίκηση του Δήμου, η παράταξή μας, η Οικολογία - Πράσινη Λύση ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ να είναι παρούσα, ώστε να βάλει φρένο σε κάθε σχεδιαζόμενη περαιτέρω καταρράκωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης μας
Η Γραμματεία της Παράταξης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!