Α.Τριανταφυλλίδης: «Αδιανόητη η απαγόρευση έκφρασης άποψης του Δ.Τσοβόλα μπροστά στο Ναό της Δημοκρατίας».



Α.Τριανταφυλλίδης:
«Αδιανόητη η απαγόρευση έκφρασης άποψης του Δ.Τσοβόλα μπροστά στο Ναό της Δημοκρατίας».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απαγόρευση του συνηγόρου υπερασπίσεως του Δ.Παπαγγελόπουλου, πρώην Υπουργού, Δ.Τσοβόλα να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο περιστύλιο της Βουλής, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης δήλωσε τα εξής:

«Πλέον ο αντιδημοκρατικός και αντικοινοβουλευτικός κατήφορος δεν έχει όρια. Έχουν ξεφύγει. Η απαγόρευση του δικαιώματος της έκφρασης της άποψης του συνηγόρου υπεράσπισης μπροστά στο Ναό της Δημοκρατίας αποτελεί επιλογή αδιανόητη. Βιώνουμε το αδιανόητο.
Η απαγόρευση δεν αφορά μόνο και πρώτα τον κ.Τσοβόλα. Πρώτα απ’ όλα η απαγόρευση αφορά  τους εκπροσώπους του τύπου και των μέσων ενημέρωσης που ζήτησαν από τον κ.Τσοβόλα τις σχετικές με την προανακριτική δηλώσεις.
Αδήριτη υποχρέωση όλων των δημοσιογραφικών  ενώσεων (ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ κ.ά.) να καταδικάσουν άμεσα και αναντίρρητα αυτού του είδους τις αδιανόητες πρακτικές και να καλύψουν άμεσα τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες που υπέστησαν την απαγόρευση.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!