Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης-Κιλκίς και στην 4η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 26 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 και από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας ως εξής:
α) επί της δεξιάς οριογραμμής της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης-Κιλκίς στο ύψος των Διαβατών με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη
β) επί της κεντρικής νησίδας της 4ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας) στο ύψος της επιχείρησης «Λητώ».
γ) επί της δεξιάς οριογραμμής της 4ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας) πριν τον οικισμό του Μελισσοχωρίου
δ) επί της δεξιάς οριογραμμής της γέφυρας Σταυρούπολης επί της οδού Λαγκαδά.
Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 26 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 και από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7 το πρωί.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!