Δύναμη Δημιουργίας: Αθλιότητες του κ. Παπαδόπουλου


ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΠΑΡΑΤΑΞΗ  ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Αθλιότητες του κ. Παπαδόπουλου

Αντί να κοιτάξει να παραιτηθεί ο κ. Παπαδόπουλος για να διευκολύνει την έρευνα για το τι συνέβαινε επί των ημερών του αλλά και της προηγούμενης διοίκησης στη ΔΕΥΑΩ, προσπαθεί να εμπλέξει και άλλους που δεν έχουν καμία σχέση για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται άξιος της «περίεργης» εμπιστοσύνης του κ. Τσακίρη, ο οποίος είναι και ο μόνος που ακόμα τον εμπιστεύεται!
Όσον αφορά την εμπλοκή του ονόματος του κ. Παπακωνσταντίνου, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι όχι μόνο δεν είχε ποτέ καμία ιδιωτική συνάντηση με τον κ. Παπαδόπουλο, αλλά για την ακρίβεια δεν είχε ποτέ καμία σχέση με τον κ. Παπαδόπουλο. Επίσης, ο κ. Γκότσης ήταν η μοναδική αντιπολίτευση στη διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΩ. Ακόμα και η αναφορά του ονόματος του κ. Τερζή δείχνει τη φαιδρότητα των λεγομένων του, μιας και ο κ. Τερζής έχει διαγραφεί εδώ και περίπου τρία χρόνια από την παράταξη μας για να προσχωρήσει στην παράταξη του κ. Γαβότση, ενώ σήμερα στηρίζει τη διοίκηση Τσακίρη.
Είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε ότι όχι μόνο δεν είχαμε γνώση του τι συνέβαινε στη ΔΕΥΑΩ, αλλά ο κ. Παπαδόπουλος ήταν αυτός που μας απέκρυπτε και δεν μας έδωσε στοιχεία όποτε του τα ζητήσαμε και απόδειξη γι’ αυτό είναι τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου. Φτάσαμε στο σημείο μάλιστα η παράταξη μας «Δύναμη Δημιουργίας» να διενεργήσει μικροβιολογικούς και χημικούς ελέγχους με δικά της έξοδα σε δείγματα νερού από όλα τα χωριά του δήμου Ωραιοκάστρου για να αποκαλύψει την εγκληματική παραπληροφόρηση για την ποιότητα του νερού, για να οδηγήσει τη ΔΕΥΑΩ σε ανακοινώσεις απαγόρευσης πόσης και χρήσης του νερού (σε κάποιες περιοχές ισχύει έως και σήμερα).
Αντί να απολογείται ο κ. Τσακίρης για την παραμονή του «εθελοντή» κ. Παπαδόπουλου στη ΔΕΥΑΩ, γίνεται προσπάθεια να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας αλλού. Σε ποια δημοτική επιχείρηση της Ελλάδας θα υπήρχανε τόσες υπόνοιες για κακοδιαχείριση, από τον για λίγο διάστημα πρόεδρο κ. Ιωσηφίδη, και δεν θα είχε αποπεμφθεί ο πρώην πρόεδρος από το Δ.Σ., αλλά αντιθέτως θα είχε αναβαθμιστεί ο ρόλος του από τον ίδιο το δήμαρχο ως το δεξί του χέρι και εντεταλμένος αντιπρόεδρος; Ποιος θα προΐσταται του ελέγχου των πεπραγμένων του κ. Παπαδόπουλου; Ο ίδιος ο εαυτός του και με την έγκριση και απόφαση του κ. Τσακίρη!
Δυστυχώς αυτό είναι το «νέο» που έφερε ο κ. Τσακίρης στον τόπο. Ο μόνος που λείπει είναι ο κ. Γαβότσης στη θέση του κ. Τσακίρη…


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!