Α.Τριανταφυλλίδης στο ΟΝΕ: «Τροπολογίες-Φωτογραφίες Επιχειρηματιών, των οποίων οι λογαριασμοί έχουν Δεσμευτεί».

Α.Τριανταφυλλίδης στο ΟΝΕ:
«Τροπολογίες-Φωτογραφίες Επιχειρηματιών, των οποίων οι λογαριασμοί έχουν Δεσμευτεί». (VIDEO)

«Είναι φωτογραφική διάταξη που αφορά συγκεκριμένους επιχειρηματίες που έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί τους και δεν μπορούν να τους κινήσουν εντός ή εκτός Ελλάδος. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του» τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στην τηλεόραση του ONE και στους δημοσιογράφους Γιάννη Χρηστάκο και Βελίκα Καραβάλτσιου, σχετικά με τη διάταξη για την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία και αφορά στην αποδέσμευση χρημάτων από επιτροπή νομιμοποίησης για οικονομικά εγκλήματα.

Δημοσιογράφος: Στο άλλο άρθρο που έχετε ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία;
Α.Τριανταφυλλίδης: Είναι η αποδέσμευση χρημάτων από επιτροπή νομιμοποίησης για οικονομικά εγκλήματα. Εδώ το μυαλό πάει σε φωτογραφική διάταξη που αφορά συγκεκριμένους επιχειρηματίες. Ο νοών νοείτω. Σε ποιους επιχειρηματίες έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί τους και δεν μπορούν να τους κινήσουν εντός και εκτός Ελλάδος; Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!