Ευχαριστίες απερχόμενου Δ.Σ.του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου ( ΠΕ.ΠΟ.Σ.Ω)



Το απερχόμενο Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, λίγο πριν το τέλος της θητείας του, επιθυμεί να σας ευχαριστήσει για την εξαιρετική συνεργασία που αναπτύχθηκε μεταξύ των Διοικητικών Συμβουλίων των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων καθώς και της ΄Ενωσης Γονέων και των Συλλόγων Γονέων του Δήμου μας.  

Το σοβαρό πρόβλημα της επέκτασης της λατομικής δραστηριότητας στην περιοχή του Μεσαίου, γειτνιάζοντας με  αναπτυσσόμενες οικιστικές περιοχές της Ν. Φιλαδέλφειας, του Μελισσοχωρίου και του Ωραιοκάστρου, συνετέλεσε στη συσπείρωση των πολιτών ενάντια στο περιβαλλοντικό αυτό πρόβλημα που αντανακλά στην υγεία των συμπολιτών μας και είχε κοινή αντιμετώπιση .

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία, ευελπιστούμε στην αγαστή συνέχεια και δηλώνουμε πως ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου θα είναι πάντα παρών σε δράσεις και καλές πρακτικές που αφορούν στην υπεράσπιση του περιβάλλοντος και στην αξιοποίηση της Πολιτιστικής περιουσίας του τόπου μας.

                                                                             Με τιμή
                                                                           Για το Δ.Σ.
                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



                                       ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ                 ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
                                                                                                         


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!