Πρόσληψη εποχικού προσωπικού στο Δήμο Καλαμαριάς


Πρόσληψη εποχικού προσωπικού στο Δήμο Καλαμαριάς

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και με στόχο να αντιμετωπιστούν έκτακτες ανάγκες και να στηριχθεί η υποστελέχωση όπου υπάρχει στη λειτουργία ορισμένων Διευθύνσεων,    προχωρά σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου, δίμηνης διάρκειας.
Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν δέκα (10) εργάτες Καθαριότητας ΥΕ οι οποίοι θα καλύψουν τις ανάγκες της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Προστασίας του Περιβάλλοντος.
Επίσης τέσσερις (4) εργάτες για τις ανάγκες του Δημοτικού Κοιμητηρίου, δύο (2)  Εργοδηγοί Δομικών ΄Εργων  Δ.Ε. και οχτώ (8) άτομα ΥΕ ως βοηθητικό προσωπικό οικοδομικών εργασιών για τις ανάγκες του Τμήματος ΄Εργων Συντήρησης και Σημάνσεων.
Ακόμη θα προσληφθούν ένας/μία Βιβλιοθηκονόμος ΤΕ, δύο (2) εργάτες ΥΕ γενικών καθηκόντων και δύο (2) άτομα ως προσωπικό Καθαριότητας ΥΕ που θα καλύψουν τις ανάγκες του τμήματος Επιμέλειας και Φύλαξης Δημοτικών Εγκαταστάσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα πρέπει να υποβάλλουν έντυπη αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται έως και την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου  2019, στο Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού του Δήμου Καλαμαριάς (Αγίου Νικολάου και Μικρουλέα γωνία).  Πληροφορίες και κατάθεση των δικαιολογητικών  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στις αρμόδιες υπαλλήλους,  Μαρίνου Σοφία τηλ. 2313 314 230 και Σιώτα Ειρήνη Χρυσοβαλάντου τηλ. 2313 314 230.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!