Ο δήμος Ωραιοκάστρου στο πλευρό της νέας μητέρας


Ο δήμος Ωραιοκάστρου στο πλευρό της νέας μητέρας

Στο πλευρό της νέας μητέρας τίθεται εμπράκτως ο δήμος Ωραιοκάστρου, προγραμματίζοντας σειρά δράσεων υποστήριξης και προετοιμασίας για τη γονεϊκότητα.
Η αρχή έγινε χτες με την ενημερωτική ημερίδα για τη μητρότητα, που οργανώθηκε στο κτίριο «Παύλος Μελάς», προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών νέων μητέρων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προσφέρθηκαν βιωματικά σεμινάρια σχετικά με τον μητρικό θηλασμό, το βρεφικό μασάζ και το βρεφικό μπάνιο από τη μαία Σοφία Καλουζίδου.
Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου Ευαγγελία Δρόσου έκανε γνωστό ότι πρόθεση του δήμου είναι να οργανώσει σε σταθερή βάση σεμινάρια προετοιμασίας για τον τοκετό, τον θηλασμό και τη γονεϊκότητα. Την αποφασιστικότητα του δήμου να στηρίξει τους νέους γονείς στον δύσκολο ρόλο τους εξέφρασε και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Χριστίνα Ζάπρα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!