"Όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε μια ζωή." Σεμινάριο πιστοποίησης BLS/AED απο τον Σύλλογο γονέων 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου για την αγορά εξωτερικού απινιδωτή

Όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε μια ζωή.
        Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου εδώ και μια εβδομάδα συγκεντρώνει χρήματα  για αγορά αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή ο οποίος είναι σχεδιασμένος για μια απλή διαδικασία διάσωσης μέσα από την παροχή απλών και άμεσων φωνητικών οδηγιών και ενδείξεων.
Η χρήση του απινιδωτή όμως γίνεται από πιστοποιημένα άτομα.
        Για τον παραπάνω σκοπό ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Ωραιοκάστρου οργανώνει μαζί με την Εθελοντική Ομάδα ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης [ERC] Σεμινάριο Πιστοποίησης  BLS/AED. Ένα Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή κατάλληλο για μαθητές, εκπαιδευτικούς και πολίτες.
Οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί και να συμμετέχει, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό τους που κινδυνεύει και είναι κατάλληλο για όλους ανεξαρτήτου ηλικίας και ειδικότητας, ακόμη και για παιδιά άνω των 12 ετών
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που  η πρωτοβουλία μας (αγοράς απινιδωτή) βρήκε ανταπόκριση   και από άλλα σχολεία με σκοπό την τοποθέτηση πολλών απινιδωτών στα σχολεία μας. Ελπίζουμε και στην ανταπόκριση και άλλων φορέων, ώστε να σωθούν πολλοί συμπολίτες μας από ενδεχόμενα περιστατικά ανακοπής καρδιάς.

Με εκτίμηση,  για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Η πρόεδρος                                                                             Η γραμματέας
Μπίλα Μαρία                                                                          Σοφία Καγκελίδου 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!