O Νοέμβριος του CineDoc είναι μουσικός!

O Νοέμβριος του CineDoc είναι μουσικός!
Trailer CineDoc: https://vimeo.com/359233913

Τον Νοέμβριο το CineDoc συνεχίζει τις προβολές του με το μουσικό ντοκιμαντέρ του Stephan Talneau, Σάζι - Το Κλειδί της Εμπιστοσύνης.
«Ο μοναδικός τρόπος για να είναι αληθινή η μουσική, είναι όταν έρχεται από την ίδια την καρδιά». Την εξερεύνηση αυτή ξεκινάει η μουσικός και τραγουδίστρια Petra Nachtmanova σε ένα ταξίδι δρόμου με μοναδικό συνοδοιπόρο της, το σάζι της, αυτό το μυστηριώδες και μυθικό όργανο που ανοίγει πόρτες και καρδιές.
Από το Βερολίνο ως το Ιράν, η ταλαντούχα μουσικός και τραγουδίστρια αναζητά τι είναι αυτό που συνδέει την Ανατολή με τη Δύση. Στη διαδρομή συναντά κατασκευαστές μουσικών οργάνων, δάσκαλους μουσικής και οργανοπαίχτες κάνοντας τους πάντα την ίδια ερώτηση: «Θα μου μάθετε ένα τραγούδι που μπορώ να πάρω μαζί μου;».
Το Σάζι - Το Κλειδί της Εμπιστοσύνης είναι μια ταινία που ταξιδεύει στις παραμεθόριες περιοχές μεταξύ Ευρώπης και Ασίας για να ανακαλύψει τη δύναμη της μουσικής. Μέσα από το σάζι, αποδεικνύει ότι παρά τη διαφορετικότητά τους, οι λαοί επικοινωνούν και συνδέονται ανά τους αιώνες… μέσα από τις νότες!
Η προβολή του ντοκιμαντέρ γίνεται με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Trailer ταινίας: https://vimeo.com/368006298
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Stephan Talneau
97΄ | 2018 | Γαλλία, Γερμανία

-----ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ-----
- Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, 21.00, Αποθήκη 1, Λιμάνι, Αίθουσα «Σταύρος Τορνές»

Τιμή εισιτηρίων: 5 ευρώ


Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα: https://www.cinedoc.gr/ & κατάλογος ΕΔΩ
Οι ταινίες του CineDoc είναι διαθέσιμες online: https://vimeo.com/channels/cinedoc



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!