Το Μαγεμένο Στρατόπεδο 3 ανοίγει τις πύλες του στις 20 Δεκέμβρη Όλες οι δράσεις


Το Μαγεμένο Στρατόπεδο 3 ανοίγει τις πύλες του στις 20 Δεκέμβρη
 Όλες οι δράσεις

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το Μαγεμένο Στρατόπεδο 3 στη Δυτική Θεσσαλονίκη! Την Παρασκευή 20 Δεκέμβρη, στις 5 το απόγευμα, ο γενναιόδωρος Αϊ-Βασίλης, τα ακούραστα ξωτικά, το κοριτσάκι με τα σπίρτα, ανοίγουν τις πύλες του πρώην στρατοπέδου και τις αγκαλιές τους, φωτίζουν το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Παύλου Μελά και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να βιώσουν αξέχαστες εμπειρίες μέχρι και την τελευταία ημέρα του χρόνου.
Το δέντρο θα ανάψει από το Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου και τα παιδιά δεν θα προλαβαίνουν να μετρούν εκπλήξεις και χαμόγελα, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικά εργαστήρια, μουσικά και θεατρικά δρώμενα, ενημερωτικές και αθλητικές δράσεις.
Οι μικροί επισκέπτες μπορούν να γεμίσουν γνώσεις και να αποκτήσουν δεξιότητες, να ψυχαγωγηθούν, να φωτογραφηθούν, να κεραστούν, να αποκτήσουν δώρα και να βρουν στο Μαγεμένο Στρατόπεδο 3:
Το Σπίτι του Αϊ-Βασίλη, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, το Κοριτσάκι με τα σπίρτα, την Πύλη των ευχών, το Χωριό των ξωτικών, τον Ελέφαντα της τύχης, το Πάπλωμα Αγάπης, το Στέκι της μάγισσας, το Σπίτι των ζαχαρωτών και το  Καλλιτεχνικό εργαστήρι.
Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις!
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο magemenostratopedo@gmail.com
Το χριστουγεννιάτικο θεματικό μας πάρκο στο πρώην στρατόπεδο και μελλοντικό Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά (είσοδος απέναντι από το δημαρχείο), στη Σταυρούπολη, διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής την περίοδο 20 – 31 Δεκεμβρίου 2019 και τις ώρες 17:00 – 21:00 με είσοδο  ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους.
Θερμές ευχαριστίες στους εθελοντές και σε όλες τις υπηρεσίες που συμβάλλουν στη διοργάνωση του χριστουγεννιάτικου χωριού του Δήμου Παύλου Μελά.


Η Μαγεία των Χριστουγέννων είναι εδώ!












Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!