Ευχές απο τους διοργανωτές του 4ου Photosphere, του Φεστιβάλ Φωτογραφίας Εξωτερικού Χώρου


4ο Photosphere
Πάρος, 21/6 – 5/7/20
Πάτμος, 26/7 – 9/8/20

Με χαρά και εορταστική διάθεση, οι Διοργανωτές του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Εξωτερικού Χώρου ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθεί το 4ο Photosphere!
Το καλοκαίρι του 2020 το κοινό θα έχει τη χαρά να απολαύσει για τέταρτη χρονιά την υπέροχη αυτή γιορτή φωτογραφίας του Αιγαίου, που πραγματοποιείται 15 μέρες στην Πάρο των Κυκλάδων και 15 μέρες στην Πάτμο των Δωδεκανήσων.
Έτσι, στην Πάρο και τον «Αρχίλοχο» θα πραγματοποιηθεί από τις 21 Ιουνίου έως και τις 5 Ιουλίου 2020 ενώ στην Πάτμο και το «Πάτμιον», από τις 26 Ιουλίου έως και τις 9 Αυγούστου 2020.
Παράλληλες δράσεις, σεμινάρια, εργαστήρια, μουσικές βραδιές, συνεργασίες με άλλα καταξιωμένα Διεθνή Φεστιβάλ αλλά και νέες εκπλήξεις περιμένουν όλους όσοι θα συμμετέχουν αλλά και όλους όσοι θα το επισκεφτούν.
Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ
www.photosphere.gr και στις σελίδες του στο Facebook & Instagram @photospherefestival, για όλα τα νέα αλλά και για την έναρξη των δηλώσεων συμμετοχής η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιανουαρίου 2020!
Ευχές από όλη την ομάδα Διοργάνωσης για Καλές Γιορτές και μια χρονιά που θα τη συντροφεύει η αγάπη, η υγεία και η αστείρευτη έμπνευση και δημιουργία!






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!