Σύλληψη 5 ατόμων για λαθραία τσιγάρα


Στοχευμένοι έλεγχοι στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του παρεμπορίου καπνικών προϊόντων
Κατά την τελευταία εβδομάδα συνελήφθησαν συνολικά (5) άτομα, ενώ κατασχέθηκαν περισσότερα από (1.000) συσκευασίες λαθραίων πακέτων τσιγάρων

Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στην καταπολέμηση του παρεμπορίου καπνικών προϊόντων διενεργούν συστηματικά στοχευμένους ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης λαθραίων τσιγάρων και καπνού.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο δεκαήμερο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης:
  • Συνέλαβαν συνολικά πέντε (5) άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου «Περί Τελωνειακού Κώδικα».
  • Εντόπισαν και κατέσχεσαν (1.110) πακέτα τσιγάρα και (72) συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου
Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές, ενώ οι έλεγχοι για την καταπολέμηση του παρεμπορίου καπνικών προϊόντων συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!