Συνελήφθη μέλος κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης. Μετέφερε 5,5 κιλά ηρωίνης


Συνελήφθη μέλος κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης
Σε έρευνα αυτοκινήτου με το οποίο μετέφερε ναρκωτικές ουσίες, εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένα περισσότερα από 5,5 κιλά ηρωίνης
Αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, απέτρεψαν τη διοχέτευση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων, συλλαμβάνοντας μέλος κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.
Πρόκειται για 38χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα και συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντόπισαν τον 38χρονο απογευματινές ώρες χθες (14-12-2019) να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης και σε έλεγχο που διενήργησαν στο ύψος της Λεπτοκαρυάς Πιερίας, βρέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου επιμελώς κρυμμένα στην ταπετσαρία της πίσω αριστερής πόρτας 11 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 5 κιλών και 672 γραμμαρίων, καθώς και 1 δέμα κοκαΐνης βάρους 154 γραμμαρίων.
Την ανωτέρω ποσότητα μετέφερε ο δράστης από την Αθήνα με σκοπό την παράδοσή της σε έτερα μέλη του κυκλώματος για την περαιτέρω διακίνησή της στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!